surpriz_anne surpriz_anne leylalin ben de bugün kontrolden çıktım sizin kontrolünüz nasıl geçti geçti🌺🌺 bana 39 hafta da gelebilir gibi bir şey söyledi yine, siz normal mi düşünüyorsunuz sezaryen mi, bir de boy kilosu nasıl🌷
leylalin surpriz_anne Benim ilk doğum isteğe bağlı sezaryen yapacağız inşallah normalde 39. Haftada alacaktı erken yapmak ister misin dedi 3200 çıktı kilosu şuan 36+3. Bende kabul ettim nasipse 24 Eylül olacak. Ama benim geçen hafta nişanım gelmiş kanamami tarif ettim nişan gelmiş dedi belki ondan erkene almıştır. Siz de durumlar nasıl iyi mi bebiş?✨
surpriz_anne leylalin ayyy maşallah kilosuna ben 37+3 üm 3155 kg🤗🤗🤗 bana da 39 da gelir gibi geldi dedi, ama benim nişanım suyum vs gelmedi, boyu da 75.5 mm fl olarak, sizin nasıl🤗 Hayırlısıyla güzel vakitte gelsin inşallah dualarım sizinle🥰
leylalin surpriz_anne Boy 71.3 mm yazıyor bende :) Cinsiyet sizin kız mı erkek mi oğlum olacak benim. Bu arada ben dün gidemedim bugün uğradım 12.00 da ordaydim siz ne renk giymistiniz belki karşılaştık 😇 çok teşekkür ederim rabbim kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin ikimize de ❣️
surpriz_anne leylalin ay maşallah maşallah benim de erkek 🤗🤗 ben lacivert bir takım giymiştim 12:30 gibi oraya varabildim
leylalin surpriz_anne Aa o saatte çıkmıştım ben o zaman denk dusemedik :) Kaldı 12 gün benim heyecan mi stres mi bilmiyorum ama garip duygular içindeyim. Haftaya hastaneye yönlendirecek beni tahlillerim için bakalım daha hastanenin yerini bile bilmiyorum 🤭
surpriz_anne leylalin a öyle mi hastaneyemi yönlendiriyor bizi acaba ücretli mi😁😁 ay tam da vaktinde bitiriyoruz muayene ücretlerine zam geldi 3000 olacakmış gelecek haftadan itibaren 😀😀 benimki de sanırım 22 Eylül civarı olacak bakalım yani 39’da gelir diye umuyorum dedi ama bakalım haftaya çatı muayenem var :(
leylalin surpriz_anne Bana geçen hafta zam gelecek 15 Eylül sonrası 2500 dediler :) 3000 ne mi karar vermişler 🤗 zaten +200 NST de vardı. Bence ameliyat tahlili bu gideceğimiz tahlil ona ücret alınmaması lazım ama yinede gidince sorar bilgi veririm sanada. Normal doğum düşündüğün için net değil dimi senin ?
surpriz_anne leylalin leylalin yaaa bu arada garip duygular içerisinde olmanız çok normal aynısını yaşıyorum bugün hastane çantasını hazırlarken duygulandım :( evet normal doğum sürecine girdik ama eray hoca bana hep böyle sen paniksin yapabilecek misin tarzı konuştu dedim hocam lütfen biraz gaz verir misiniz artık😀😀 inşallah en güzeli olsun hakkımızda 🌷 evet yaaa nst ye bağlayan hanım bana gelecek haftadan itibaren 3000 olacak haberiniz olsun dedi bana da çok geldi 2500 daha makuldu bence, birde ocak ayında da mı yapacaklar ki bilmiyorum anlamadım ya 🙁 doğurduktan sonra da eray hocaya bebeğini getirenler var kontrol için sanırım😕
surpriz_anne leylalin siz söylesenize bana 2500 demiştiniz diye🧐 bakalım ne diyorlar ya da dediğiniz gibi 3 bin oldu ..
leylalin surpriz_anne Bende çantayı tamamlamaya çalışıyorum kaşık biberon siparişi vericem ne olur ne olmaz diye haftaya öderken görürüz bakalım 2500 mu 3000 mi banada hemşiresi aoylemisti geçen hafta 2500 olacak ayın 15 inden sonra diye bugün sizden duydum 3 bin olacağını. Bu arada doğumdan sonraki kontrole ücret almaması lazım normal şartta kontrol olduğu için.
Admsarzu surpriz_anne valla hiçbir şey fayda etmiyordu inanki ağzım kan doluyordu hep 😔 vitaminlerini düzenli al ihmal etme
surpriz_anne leylalin ne güzel 🥰🙏🏻 belinizde ağrı başladı mı geceden belime ağrı giriyor iki gündür ya :(
leylalin surpriz_anne Belde değil ama bacaklarım çok kötüydü bu sabah sanki birileri tutup çekiyor uyurken öyle bir acılı ağrı uykudan kalkıp ılık dusa girdim tekrar uyumuşum. Sağdan sola da 3-4 saniyede dönüyorum eskisi gibi tık diye dönemiyorum. WC saatim sıklaştı neredeyse sıvı içer içmez hemen gitmem lazım aşağıya inmemisti son muayenede kanalda değildi neden böyle oldu anlamadim.
surpriz_anne leylalin çok geçmiş olsun canım benim inşallah iyi olur benim de dizim agrimaya başladı, bir de belim :( bana biraz dahabaşı aşağıya inmiş dedi ama kanalda mı dedi demedi mi onu bilmiyorum bugün ama biraz daha aşağıda hissediyorum sanki