konulardan bagımsız bişey sormak istiyorum
dün eşimin çalıştığı mağazada telefonu çalındı sadece bir kaç dakika depoya ürün almak için gittiğinde telefonu kasadan çalınıyor kamera kayıtları var karakola gitti şikayet oluşturdu aynı akşam telefon fatihten sinyal verdi olay pendikte oluyor telefon avrupa yakası fatihten sinyal veriyor. kayıp moduna almıstık ses calındıgına dair eski telefonuna eşimin mail düşmüş telefon sonrasında tekrar kapanıyor ve şarja takılıyor. bugun öğleden önce telefon yine açıldı sinyal verdi fakat sonrasında iphonumu buldan silindi. imei ve tüm görüntüleri polise verdik hatta dün gece yarısı karşıya gittiler orada da karakolla görüştüler fakat bişey yapamıyorlarmış telefon orada kabak gibi sinyal veriyor orada bir telefoncuda ama kimse bişey yapmıyor çevre dükkanları aradık telefoncunun numarasını almak için ama kimse başına bela almak istemiyor tekin değiller girmeyin oraya gibi konuşuyorlar benim malım orada gidip alamıyorum ne yapcağımızı şaşırdık apple kolay kolay açılmaz diye biliyorum banka hesaplarını hattını vs devre dışı bıraktı ama bu kadar kolay olmamalı hırsızlık. parçalandı satıldı mı yoksa ne yapıldı bilmiyoruz telefona ulaşamıyoruz napabiliriz lütfen konuya hakim olan tanıdıklarınız var mı göz göre göre hırsıza alan tanınıyor hırsızlık bu kadar kolay olmamalı o telefoncuya gitse başına bişey gelir diye korkuyorum oraya polis de cagırdı gece beklediler gelmediler savcılıktan izin lazımmış aklımıza başka bir şey gelmiyor