Aysene Ilk ultrasona girdim erkeğe benziyor dedi sonra bidaha gidişimde yine sordum fazla bakmadan kiz dedi sonra emin misiniz diyince baya bi bakti erkek dedi kesin mi dedim evet dedi sonra ayrintili ultrasondaki doktor da erkek dedi sonra kabullendim ama esyalarini almaya basladim sonra icime suphe dustu ablam sen erkek olduguna emin misin diyince kontrole gittigimde bidaha sordum ve gene erkek dendi kesin dendi artik kesin erkekdir dimi cunku oglum veya kizim diye sevmek istiyorum karnimi ve her esyasini ona gore almak istiyorum.. biraz uzun oldu kusura bakmayin kizda olsa oglanda olsa kabulum ama iste insan merak ediyor hayaller kurmak istiyor Gebelik haftasi 28+5
Denisss Aysene yani kesindir artik yolun yarisini gecmissiniz ☺ kesindir umarim burda okuduklarimizdan sonra supheye dusmekte haklisiniz
Asimommm Aysene şüphe düşmeniz normal ama ayrıntılıda ne dendiyse o doğrudur. Benm başlarda erkek demişti sonra kıza çevirdi. Ayrıntılıyı bekledim kız dedi emin oldum iyice. Bide ayrıntılıda mesela kız ise rahmini filan de gördükleri için değişmez zaten
Gokkusagivemucize Ayrıntılı da gördüyse sanmıyorum değişeceğini. Ben ayrıntılı bakarken kendim de gördüm bacak arasını hatta. Verdiği kağıtlardan birinde de belli. Bayağı onaylanmış değişmez bu saatten sonra