mommytobe08 Merhaba kızlar 5+0 dayım mide bulantılarım henüz başlamadı kaçıncı haftada başlar belirti olarak bacak kasık ağrısı ve halsizlik başladı akıntı da var benim gibi yeni hamileler var mı sizde durumlar nedir
happy44 mommytobe08 bulantılar 7 haftadan sonra falan başlıyor sanırım tabi kişiden kişiye göre de değişiyor.. kahverengi leke yaşıyorum
Hasreterel mommytobe08 aynı durumdayız canım benim de 7.5haftam yeni sanki mide sorunları olmaya başladı yanma gibi soda içiyorum bol bol su içiyorum üçüncü gebeliğim benim
tugbaatrpnc2_ mommytobe08 bende 5+1 deyim hic mide bulantı kusmam yok tek belirti kafamı koydugum yerde uyuyorum😂😂birde hafif kasik agrisi var bende bitek bend eboyle sanıyordum icim rahatladi
happy44 mommytobe08 bilmiyorum:( bundan önce 3 kaybım var erken dönemde bir sorun tespit edilemedi.. bakalım inşallah bunkez sağlıklı olur ..
mommytobe08 Hasreterel ne güzel tecrübelisiniz benim ilk gebeliğim nasıl geçicek merak ediyorum heyecanlıyım ☺️
tugbaatrpnc2_ mommytobe08 ayy insallah bu halsizligin devamli uyku halinin üzerine bide mide bulantisi kusma çekilmez 😂😂
tugbaatrpnc2_ mommytobe08 benim 1haftadir inanilmaz derecede var tuvalete falan cikincada gecmiyor gaz yapicwk biseyde yemiyorum acaba neden oluyor