bebegim3155 9 haftalık hamileyim dun kontrole gittim hatasıyla uyumlu dedi gelişimi gayet güzel kalp atışını iyi dedi bugün tahlil verdim beta denerim 10000 çıkmış buda endişelendiriyor başına gelen veya bilgisi olan var mı bu durumu
srcck bebegim3155 canım artık beta takibi yapılmaz diye biliyorum kalp atımı ve gelişimi iyiyse beta bakmana gerek yok önemli olan doktorun söylediği
sum_doa bebegim3155 sadece 10000 mi yoksa >10000 mi başında o işaret vardır mutlaka zaten önemli değil orası ayrı tabii 😁
zuzu_59 bebegim3155 beta değerine bakılmaz ki artık. İlk kan verdiğimde 46.800 ikinci verdiğimde >15.000 di. Şu an 15 ın sonundayım bir sorun yok
sum_doa bebegim3155 10000 den fazla yani beta değerin hayatım bazı laboratuarlar belli değerin üzerini net belirtmezler sorun yok yani
bebegim3155 zuzu_59 Ben de bilmek isterdim de tam Doktor Beta istememişti normal kan testi zaten kese falan görünüyordu o zamanlar Bugün de test verdin de beta’yı da çıkınca bir anda ben de endişe ettim interneti araştırdım O da düşük falan diye gösteriyor bu haftalarda endişe ettim
zuzu_59 bebegim3155 bebeği görmüşsün kalp atışını duymuşsun artık beta ile işin yok ki. düşük falanda değil normal çıkan değer
happy44 bebegim3155 10 bin den sonrasj ölçülmüyor genelde 10000+ değer çok yükselmiş demek.. ilk haftalar beta takibi yapılıyor siz 9. Haftaya gelmişsiniz ondan öyle çıkmıştır