Zehramom mltmptk Sedef-345 Küçük boy 50 büyük boy 75 tl Ben memnun kaldım büyük boyu uzun uzun çok tatlılar 🙂🙂 bir kız bir erkek tavşan birde kız bebek yaptırdım . Çokluda yardımcıda oluyor 🙂
Zehramom Https://instagram.com/e.balcizade_amigurumi?utm_source=ig_profile_share&igshid=pey3ugf9p7n3 Amigurimi tavşanlar 50 tlden başlıyor hanımlar çok güzel 🙂 çıngırak ta var .
reyhan_55 Ayazayaz Ben bir alana bir bedava şeklinde göremedim bakım seti var o da 49.90 şampuan losyon vücut yağı şeklinde onu mu diyorsunuz aldıklarınızı tek tek link atar misiniz
reyhan_55 Ayazayaz simdi denedim de hepsinden 2 şer tane atınca sepete 60 tl ye geliyor böyle de uygun oluyor
Sedasss reyhan_55 merhaba bende 120 lira oluyor yapamadim sanirim.2 ser tane attim.sepete ama sonuc 120 tl
Atarlianne https://www.instagram.com/p/Bv6_-Fghqnf/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1vhwqxhck9zl5 şoka bebek ürünleri gelecek arkadaşlar..
Elaela [bilinmeyen] güzel mi bu ürün ya içerik olarak mustela düşünüyordum bende ama iyi mi bu bilemedim
Limonannesi Ayazayaz şampuanı yıldızlar listesinde göremedim siz emin misiniz yıldızlar listesinde yer aldigina
Ayazayaz Limonannesi ya bende aldıktan sonra farkettim malesef yağ vE losyon tek varmış yıldızlar listesinde hatta mühendisoğluna msj attım içeriğine baktınızmı die netten araştırdım şampuan hakkında da güzel yorumlat var
Rrraaaiiinnn Nurse harveys şampuan kosyon ve yağını kullanan bir anne yok mu bilgi versin indirimi güzel ama almak için cesaret edemiyorum 🤔🙄
Aselaras Gulsahahah sadece şampuan yok listede yağ ve losyon var şampuanın yorumları da nette var kullananlar memnun