Hayalimibekliyorum DmtBrn acaba icindeki bebek bezleri iki pakette yeni dogan mi ayrintili sekilde gozukmuyor da
DmtBrn Hayalimibekliyorum bana gelen kargo da 1 ve 2 nımara bez 3 paket natural yeni doğan ıslak mendil ve 10adet alt açma vardı
Mrv60 Gulenay ben aynı seti 1ay önce 50tl almıştım civilden. Hatta benmkinin ıslak mendili 4x40 tı.Zamanınız varsa bence bekleyin derim belki yine düşer
Gulenay hayatta64 bana verdi bilmiyorum ki deneyin ama ben aldığımda 24.90 dan 19.90 düştü kargo ücretsiz geldi şimdi 29.90 olmuş fiyatı
ArzuTan Hayalimibekliyorum canim ben aldim o setten istedigin numarayı alabiliyorsun sirf yeni dogan degil kendin oluşturuyorsun o paketin ölçülerini
Gulenay Modies ben aldım geldi bile okadar tatlıki mağazaya gidicem orada nekadar bilmiyorum çeşitleri varmış daha alıcam 🤗
Gulenay https://m.n11.com/emzirme-onlugu-bebek-emzirme-ortusu-ayarlanabilir-boyunluk-P237024059?RENK+SE%C3%87%C4%B0N%C4%B0Z=KIRMIZI+YILDIZLI&gclid=Cj0KCQjw4-XlBRDuARIsAK96p3DaQfgJBij_X9ny5NFe4uYPPj1zMR1dOA3Qky6FmPXI6gA-RFqCMisaAqmnEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Gulenay Modies ben malesef 26 lirayken aldım tokalı diye sipariş verdim bağlamalı geldi değişim istedim daha cevap veren olmadı bakalım bekliyorum kuzenimden gördüm çok beğenmiştim kumaşı güzel ama yanlış gelince çok sinir oldum