SerminMutlu Neslihankyvn hepsi burada da cok düşmüştü o krem ben ordan aldim mobile 10 tl de indirim verdi 60tllik kremi yaklaşık 35 tlye aldim🌹🐣
Gulenay Hayalimibekliyorum nasıl yani yeni doğa almıcaksak ne alcaz bebeğe benimde kafam karıştı şimdi 🙄
Hayalimibekliyorum Gulenay blmiyorum ki bnde 40 tane ya cok degilmi acaba cunku bazen cocuklar iri dguyor
BurcuY Hayalimibekliyorum bence çok deil çünkü 40 tane bez dediğin yenidoğana en fazla 5 6 gün yeter diye düşünüyorum
Gulenay Cigdem32 https://www.englishhome.com/soft-stars-pamuklu-bebe-battaniye-100x120-cm-lila/?gclid=Cj0KCQjwwODlBRDuARIsAMy_28UDEqCikUF3BRV-LoShgOIz48J4PajHOFX9n8IDSvgnUuWoyJcnqrgaAutiEALw_wcB ben yeni üye oldum ve 19.90 indi mavisini almıştım bir hafta önce çok beğendim yumuşacık ve ücretsiz kargo ile geldi şimdi nasıl bilmiyorum
Synonyms https://www.trendyol.com/mothercare/kiz-bebek-canli-bahce-temali-body-5-li-paket-p-3769565?boutiqueId=311893&merchantId=2686
BurcuY _elif_ güvenilir diye biliyorum canım ama bilenler yine yorum yapar bende yarını bekliyorum kredi kartı kesilsin diye 🙈
BurcuY Hayalimibekliyorum valla bende burdan gördüm bütün hamileler aldı canım bende o yüzden almayı düşündüm açıkçası
Hayalimibekliyorum BurcuY aynen bebde almayi dusunuyorum acikcasi ama daha vaktim var beklesem mi diyorum bide daha da indirime grer mi
BurcuY Hayalimibekliyorum valla ben bayadır bekliyorum indirime girmesini girmedi bi türlü daha düşüğe alanlar vardır bekli ama benim zamanım kalmadı o yüzden alcam😂
Rrraaaiiinnn Bebegimcanimm merhaba bu ürünle ilgili hala kargo mesajı bana gelmedi size geldi mı acaba
bicirinannesi Rrraaaiiinnn ay benim siparişim de gelmedi aynısından sipariş vermiştim. Sinir oldum sürekli sevk edilmeyi bekliyor diyor😖
Rrraaaiiinnn bicirinannesi benim daha yeni hazrlaniyor demeye basladi 3 is gunu icinde kargo verilir diyordu siparis verirken kandirdilar bizi demekki
Aysenaz6143 BurcuY gelsin de geç gelsin napalım bekleriz. Stoklarda da tükenince acaba ebebekteki gibi bitti derler mi diye korktum🙇♀️
bicirinannesi BurcuY teşekkür ederim. evet baya geç gönderiyormuş demek ki 🤢 ha gelir diye evden de çıkamıyorum bi yere
Aysegul18 Dekorazan dan bebek halısı aldım kızlar bır ay olcak nerdeyse daha gelmedı aranızda benım gıbı olan varmı ındırımden alan ve bu sonucu yasayan