Eddacan Mrc sayfasından ürün alanlar kalitesi nasıl zıbınlar pijamalr pamuk mu gerçekten ? Daha önce burdan enıcız beneği önerdiler tercih ettim ve güzrldi
Sibelabaci Kizlar bende babynest alicam ama fiyatları Pahali bi Kaf Tane siteye Baktim sizin Bildiğiniz Bi site Var mı
fundaaltugg Sibelabaci @simgenin_tasarimlari kesinlikle göz atın çoğu insana sayfaya tek geçerim vallaha 🌺
Runkliii Sibelabaci ben Hepsiburada dan aldım set halinde babynest emzirme yastığı ve önlüğü şeklinde 109.90 tl verdim gayet güzel geldi oraya bakabilirsiniz
Defnenin_annesi Ya kaç kere söylendi tavsiyeleşmeyi kullanın diye hala buraya yazılıyor. Hevesle girdim indirim mi var diye ama boş yani. Yapmayın arkadaşlar gerçekten pes yani
[silindi] Elif01 aynısını ben yazacaktım bugün banada geldi kim paylaştıysa çok teşekkür ederim tulumu almadıgıma pişman oldjm 😂
Evrem33 [silindi] paylaşan bendim😅🤗 benim kargom da geldi ben tulumu da almistim😉😅 ve sizi uzmek istemem ama🙊😅 o da çok güzelmiş aynı battaniye deseninden ve ebebekteki modelden şapkası da var😍
Dondu01 English home da battaniye 25 lira sepette 20 liraya geliyor kargo bedava bugün geldi kargom çok güzeller iki tane aldım kaçırmayın derim
Scorpionesi Gulenay canım ödeme sayfasına geldiğinde, kart bilgilerini girince aşağıda gözüküyor indirim, şimdi aldım ben de 5 TL indirim yaptı.
Yenibebeklianne https://www.civilim.com/babycool-erkek-bebek-patikli-tulum-ve-citcitli-badi-3-12-ay-siyah-bc44442-syh?gclid=CjwKCAjw-ZvlBRBbEiwANw9UWoJhwYbjrq7LHul1D0xI4vlyt59afHXYatYeqqm3bjQsWnyQgG3f5BoCrLoQAvD_BwE