Linasmommy Gulenay aynen kullanmış oldun ilk sipariş hakkını aynısı benim de başıma geldi yeni üyelik açıp da aldım 😂
Doga_deniz Arkadaşlar girdim 100 tane bildirim var 15 tane link ya var ya yok lütfen tavsiyeleşme postunu kullanalım fikir alışverişi için
Rrraaaiiinnn Doga_deniz olmaz burdan sohbet edilecek sizde böyle kızacaksınız bunun hazzı burda zaten :)
MrvUmt fitmom canım dün jokere gittim 50 tl ve üstü alısverişlerde 3 lü unibaby ıslak mendil 9.95 yda 14.95 ti cnm.kasadaki arkadas bana sundu bn almamıstım
Dilekonur Tubi231089 bende almayı düşünüyorum da ölçüleri nasıl acaba küçük mü yoksa tam mı bu gün e bebekten aldığım siparişler geldi 6 aylık aldım ama normalden çok küçük gibi geldi bunda da aynısını yaşamak istemiyorum 🌸
Tubi231089 Dilekonur bn 18 24 aylık sipariş ettim baya büyük geldi yeri çok iyi o fiyata çok kaliteli bir beden büyük sipariş edebilirsiniz
Doga_deniz Rrraaaiiinnn şaka gibiler gerçekten ya hergün en az on kez uyarıyo insanlar ama hala sorular burdan soruluyo bakıyorum konuşulanların %90ının burda paylaşılan indirimlerle de alakası yok
Zuhresule Doga_deniz Rrraaaiiinnn sık sık indirim paylaşırdım özellikle aliexpressten. artık paylaşmıyorum konuşmalardan kaynayıp gidiyor 🤷🏻♀️
Selindrella Migros'ta Molfix yenidoğan 100'lü bebek bezi 47.95tl ikinci pekette de %40 indirim oluyor. 200tane bez almış oluyorsunuz tanesi 38krş'a denk geliyor böylece. Benim daha doğuma çok var ama şimdiden aldım.
Rrraaaiiinnn Zuhresule en iyisini yapıyorsunuz :) ama böylelikle indiirm link paylaşanlar sayesinde ben çok şey almıştım artık haberim olmadığı için bisey bulup alamiyorum : /
Lylyilmaz Zuhresule yalnız mesajlari uyarilari kaale almamalarina ne diyosunuz :) cok komik ya bu durumdan rahatsiz olan bizleriz galiba sadece gormemezlikten geliyolar bende onlarin mesajlarını gormemezlikten gelmek istiyorum ama ne mumkun oyle cok ki !!!
Bebegimcanimm https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LCW-HOME/bebek-ve-cocuk/Nevresim-Takimi/3179436/559471 Kız bebiş anneleri duyurulur🤗
sevil87 https://www.amazon.com.tr/Chicco-Lullago-Travel-Beşik-Green/dp/B00M434QI8/ref=mp_s_a_1_2?qid=1555086455&refinements=p_4%3AChicco&s=baby&sr=1-2 kaçırmayın
Mucizemm35 25agustos ben henüz erken diye almadım ama fiyatlar uygun olduğu daha sonra almayı düşünüyorum inşallah kargonuz gelir ürünler halkında bilgilendirirseniz sevinirim
25agustos Lylyilmaz arkadaşlar çok haklısınız bu konuda ama bir indirim hakkında bir soru sormak gerekiyor mesela mecbur oluyor yani indirim dışında konuşma 😒
Zuhresule Lylyilmaz kargom geldi gelmedi kargo ücreti var mi yok mu ama bana kargo ücreti çıktı bilmem ne girip bakmak yerine buraya yazma ihtiyacı duyuyor 🤷🏻♀️