Yaradanisterse Ben de 38+5 oldum bir şey hissetmiyorum valla sancı falan da çıkmadı neyse en güzel zamanda gelsinler inşallah
leylizer ayse988 belki haftanız yanlış hesaplanmıştır, ben 4 haftalık evliydim bebek 6 haftalık diyorlardı , sonuçta son adet tarihi baz alınıyor ayın başında hamile kalmakla ayın sonunda hamile kalmak arasında 4 hafta fark oluyor. Merak etmeyin bebek doğacağı zamanı bilir gelir 😀
rme ayse988 bende herşeyi denedim çok ayakta durunca baskı var uzanıncada ama gidiyorum doktor rahim ağzında genişleme yok kapalı Nst güzel sancı 0 ağrı 0 hiç bişey yok
rme ayse988 ayse988 ayse988 39+2 kasıklarımda baskı var az önce bulaşıkları direğimi tezgaha koyup yıkadım hareketleri hissediyorum alt yerde çatıdbe zaman başlar yada başladımı sizce siz nasıl hissettiniz Ayşe hanım bilgi verirmisiniz? 💐💖🎀
ayse988 rme bende de tam başlamadı aslında şimdi kasılmalarım var bacağımı kapatamıyorum bir de yerleşmiş çünkü 1 cm den fazla da açıklık varmış kasığımda kafasının hareketini hissediyorum
rme ayse988 bende kafasını hissediyorum kasığımda ben bacağımı kapatabiliyorum ama ayağa kalkmıyorum desteksiz Rabbim İyilik sağlık versin inşallah hayırlı en kola en güzel şekilde gelsin bebişlerimiz ✨🩵
miba16 Kızlar bende bugün 40+2 yim Salı gününe kadar gelmezse doktor suni veririm dedi. Suniden çok korkuyorum. Hurma, yürüyüş,pilates,merdiven hep yapıyorum ama kanalda çocuk sadece sancı yok ve açılma yok. Ne yapıcam ben çok stresliyim
busrabaskal ayse988 39+3 dayanamaz oldum yaaaa yapmadığım şey kalmadı.kahve leke sarımtrak jel şeklinde nişanım geldi 10 gün olacak ama hala gelen giden yok.sancı yok.42 ye kadar yolu var dedi dr yaaaa
aliyea Ooo hepimiz bekliyoruz desenize bende 40 dayım açılma yok nst normal 2 günde bir kontrol dediler
busrabaskal ayse988 baya kan geldi nişanım .sancım başladı sanırım bacaklarım kollarım bile uyuşuyor ağrıyor