merve_tp 18 ağustosta doğum yaptım. Bebeğim en son bir önceki sabah kaka yaptı hala yapamadı. Masajlar yaptım doktor tarafından zeytinyağı koy mamasına dedi yaptım ama bir türlü yapamıyorum. Yardımlarınız önerileriniz var mı?
nurellaa52 merve_tp bebiş kaç aylık her gün kaka yapması gerekmiyor ki poposuna da zeytinyağı ile masaj yapabilirsin
ceyyllan merve_tp kızım 7 8 günde bir yapardı 1 buçuk yaşına kadar böyle sürdü kakasını yapsın diye herşeyi yapardım doktorada götürdüm değişmedi sonra mamayı kesio yemeye düşünce normal hergün geldi
kincikupelikiz merve_tp ek gıdadan önce 10 gün bile sürebilir anne sütüyle beslenen bebeklerde mama bilemiyorum ama çocuk çok ıkınıyor rahatsız gibi değilse sorun etmeyin
Alara6161 merve_tp bi bebek 1 hafta kaka yapmazsa sıkıntı demişti ilk çocuğumda doktor belkide mama değişikliği yapman gerek bazı mamaların gaz yapması gibi kabız yapanda var.
lallalalal merve_tp 1 hafta 10 güne kadar normal yapmaması kendini kasmiyorsa rahatsız olmuyorsa hicbirsey yapmanıza gerek yok ama rahatsızsa gene çok ellemeyin en son zeytinyağı ile popusunu uyarın kulak çöpüyle sık yapmayın ki alismasin