merve_buse Selam kızlar. Bugun sağlık ocagından aradılar 18 eylülde gebelik izlem ve aşı için aç karna gelin dediler. Benim bildiğim bu tetanoz ve boğmaca aşısı 18. Haftada yapılıyor yanlıs mı biliyorum ? Haftada yaptıran var mı ? Yazar mısınız
zuleyha_00 merve_buse ya ben bi kaç bişe okudum aşı yaptırmaktan vazgeçtim sanırım hem bebek doğunca yaptırmayı düşünmüyorum hemde hamilelikte otizim gibi şeyler olabiliyormul tabi ne kadar doğru bilemem şuan 15+ 2
gamzeakarsu17 merve_buse 24 28de yapılıyor benim olduğum yerde hem kendi aşım için 24te çağrıldım hemde arkadaşımda peşime gebe kaldı 19 hqftalık daha aşı için aranmadı
mertvezeynebinanasi merve_buse benim beceriksiz saglik ocagi 21. Haftada aradi beni oda ben hatirlattm nie aramiyosunuz diye sorunca cagirdilar
merve_buse zuleyha_00 ya o apayrı bir mevzu bence aşı yaptırılmalı diye düşünüyorum sadece 16. Hafta erken mi onu merak ettim genel olarak 18. Haftada yaptırmıslar hep
merve_buse gamzeakarsu17 gebelik takibimi yapan doktorum aradılarsa yaptırın sağlık bakanlığının takviimi sürekli değişiyor dedi de . Kafam karıstı iyice ya :(
merve_buse sum_doa valla kızarlar mı onu bilemiyorm🤣 bazı doktorlar azarlıyo bu konularda ama siz yine de bir konusun
sum_doa merve_buse ya ben ilk gebeliğimde çok sorun yaşadım alerjim varmış meğerse ateş deri döküntüsü kırmızı kırmızı benekler ishal ölüyorum sanmıştım doktor vurulma bir daha demişti şimdi yine aynı olur diye korkuyorum 🥹
merve_buse mertvezeynebinanasi ay yok bizimkiler cok iyiler sağolsunlar da ama yine de güvenemedim 16. Hafta aşı için erken diye biliyorum 18 den sonra oluyor hep genelde
merve_buse sum_doa eğer alerjiniz varsa ve doktor önerisiyse zaten yaptırmyaın alerji ise gecerli bir sebebiniz varmış demek ki kızmaya haklarıda yok