tugcedinc Kızlar merhaba. Ilk kez basima geliyor pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Genel muayene icin gittim. Ne var ne yok. İlk gebelikten once kimse boyle bir sey demedi. Bugün vajinan ultrasonda doktor cok sayıda kistin var dedi. Pcos dedi direkt. Ama sonradan tahlil ver dedi. Tahlil sonuçlarım çıkmış. Kistler normal kist mi değil mi bilmiyorum minik minik dedi. Bu tahlile göre sizce pcos muyum ? Amh bakmamış yumurta rezervini cok merak ediyordum.https://hizliresim.com/fzrxdflt
pasa26 tugcedinc ben pcosdan da şeker hastasiyim gecen kis kist dusurdum ama suan cok fazla varmis ilac verdi ama cok agir is yada yorulunca kistlerim agriyor yataklik oluyorum bazen onun icin de agri kesici yazmisti iciyorum cok gecmis olsun sana da canım bu arada adet olmam gerekiyor hala olmadim gecen ay 1 gun surdu🥺
mszri tugcedinc Merhaba banada muayenede pcos dedi cok fazla buyuk yumurtan var dedi yumurtaların büyüyor fakat çatlamıyor dedi reglim çok düzenlidir inatcı kilom ve sivilcelerim var anlık tatlı krizine giriyordum reglinin 2.günü gel hormonlarına bakalım dedi hormonlarda bi sıkıntı çıkmadı.
tugcedinc Günü gününe regl olurum ama mesela saç dokulmem var acaba mi diyorum. Regllar 5 gun felan sürer gecen ay da ovulasyon testinde pik görmedim akıntı vs olsa da iki çizgi de kopkoyu olmadı tüylenme vs yok
tugcedinc mszri ya İnternet te hormonlar düzgün çıksa da gizli pcos olabilir yaziyor canim ck sıkıldı
mszri tugcedinc canınızı sıkmayın biraz beslenme alıskanlığını değiştirerek spor ve haraketle düzelebileceğini okumuştum