TUGCE_03_46 _Mother_ rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin🙏🏻 sağlıklı olmasi herşeyden önemli 💖 🌸 herşeyden önemlisi bu zamana kadar yiprandin simdiden sonra cok güzel bir hamilelik geçir🥹
_Mother_ TUGCE_03_46 inşallah canım oğlum olsun çok istemiştim nasip kısmet değilmiş damatlarımın anası olacağım artık 😆🤪😜
limoncicegimm bebek_annesiii benim de o dönem öyleydi sırtı dönük şeklinde 12. Hafta da 16. Hafta da öğrendim cinsiyetini
_Mother_ htcyd_ amin canım inşallah Rabbim can sağlığı olsun ben kız anasıymışım 3 çocukla zirve de bırakıyorum artık 🤣😅😂
_Mother_ TUGCE_03_46 inşallah canım yaa valla oğlum olsun çok istiyorum eşimde gerkesiz çok fazla takıntı yapıyorsun diyor bilmiyorum hakkımda hayırlısı ne ise o olsun inşallah Rabbim kimseyi bahrum bırakmasın 🤲💖
TUGCE_03_46 _Mother_ aslında takıntılık degil insan ogluyuz hep olmayan bir şeyi isteriz Rabbim sizi de bizi de mahrum bırakmasın inşallah 🙏🏻
TUGCE_03_46 _Mother_ detaylı usg özel hastanede mi yaptırdınız ücret ödediniz mi ve kolayca randevu bulabildiniz mi
ayem_ vanilyalibuse bebeğiniz şu an 21 haftalık sanırım.Doktorunuz size normal veya sezeryan doğum tarihini ne zamana söyledi
vanilyalibuse ayem_ evet 🙏🏻 doğum hakkında henüz konuşmadık ama yakın zamanda konuşur diye tahmin ediyorum 🥹 herhangi bir sorun olmazsa inşaallah normal doğum planlıyorum, ilk gebeliğim, sezaryen geçmişim yok 🌸
ayem_ vanilyalibuse bana normal doğuma Şubat’ın ilk haftası dedi ama şu an 20 haftalık bebeğim, ben sezaryen istiyorum dedim onu söylemedi Ocak sonu gibi yapar sanırım
bebek_annesiii limoncicegimm nedir cinsiyeti canım banada 16 da gel dedi bakalım inşallah önünü döner şimdiden nazlanıyorlar😄