naranta esmaesms kusum astimin olmasa da nefes daralmanin testte cikmasi lazim:( cikmiyorsa ilac baslamazlar evet… kadin dogumcunla konustun mu? yani ilacsiz yapabilecegin seyler kisitli malesef ha idare edebilirsin ama zorlanabilirsin de
esmaesms naranta Vlh iki defa gitim kadın doğuma da dedim onlarda kafasına göre vitamin ilacı yazıp gönderiyorlar en son Doktr dedi bebeğin suyu fazla ama ondan nefes kesilmez ki
beyzagokceeex rmy1 38+4 ten bildiriyorum. Gelmeyin bacım ahahah nefes darlığı, hareketlerde zorlanma, yalancı sancılar, sürekli tuvalete çıkma.. ah say say bitmez 😂
naranta esmaesms valla o zaman yapabilecegin sey cok rahatsiz ama neredeyse dik pozisyonda serin bir odada uyumak burun kanatlarina da mentol tasi surmek ki uykuya gecerken rahatlatsin. gun icinde de kendini yoracak nefes nefese birakacak hareketlerden kacin bolca temiz hava almaya bak🫂
beyzagokceeex esmaesms esmaesms O Allahın emri bacım ahahaha 😂😂 Olsun bu günleri de özleyeceğiz 🥹 Her bir hareketini, tepkisini, tekmesini, hıçkırığını, aynı bedende olmayı.. hepsini özleyeceğim 🥹🥹🥹
esmaesms rmy1 midem aşırı baskı yapıyor yemek yiyince norml mi nefes alamıyorum resmn canım aşırı döner çiğ köfte istedi çiğ köfte yedim şişti M ya
esmaesms rmy1 Merk etme bacım benimde öyle dün gece oksijen biti dedim zaten nefesiz Okdr kaldım hani derin nefes te alamıyorum ben artık yarım yamalak be hece daha çok artıyor bende 30 oldum
esmaesms devalp mide dolu olunca gerçekten nefes alınımıyor gece olsa bile uyanırsınız o baskı kalıyor ben yemek yesem öyle midem gece Okdr baskı ki gece kalkıl afedersiniz kusuyırum