canankoyuncu 7 haftalık gebeyim tat koku tamamen yok burun akıntım var halsizim baş ağrım çok fazla Covid mi oldum bilmiyorum Bebeğime bir şey olur mu ne yapmam lazım
rumeysa_5567 lamazia bana doktorum tarhana iç, ıhlamur içine zencefil bal limon yap iç parol alabilirsin dedi ama boğaz ağrısı ateş olursa haber vermemi söyledi inşAllah iyileşiriz ya
canankoyuncu lamazia karaciğer değerlerim yüksek olduğu için parola bile izin vermedi Bol su iç ve meyve tüket dedi Karaciğer d. Normal olsaydı parol içmemde bir sakınca yokmuş
lamazia rumeysa_5567 ben çalışıyorum atlatmam daha zor oluyor. 1-2 güne geçmezse ne yaparım kara karar düşünüyorum valla. Doktorunuz dediklerini yapayım
rumeysa_5567 lamazia yap canım dün akşam hepsini yaptım bir tık daha iyiyim şükür meyvede yiyin bol bol portakal yiyin suyunu sıkıp ds içebilirsiniz 🤎🥹
canankoyuncu lamazia balın üzerine limon sıkıp yemenizi de tavsiye ederim, bolca portakal tükettim bende turşu ve turşu suyu içtim 3 güne topladım şükür
gebeskapbulba Bende ilk zamanlar grip olmuştum doktorum bol bol c vitamini tüketmemi önermişti bebek sadece ateşi sevmez dedi ateşlenirsen acile başvurursun demişti çok geçmiş olsun