ilknur22 Kızlar 38+3 olduk 11 gün kaldı bebek 1 aydır kanalda ama ne sancı ne açılma var siz neler yaptınız açılma olması için
zeynepyldrm_07 ilknur22 canım bol bol merdiven in çık ördek yürüyüşü yap yerleri eğilerek sil belki sancı gelir
2prens1prensess ilknur22 36+2 deyim. 14 gün sonra sezeryan olucak inşallah benimde. Bugün bi boğazlarım acıyor ödüm kopuyor hasta olucam diye 😖şimdi nane limon yaptım onu içicem.
tortillam_ ilknur22 Her gün böyle derken Salı gecesi suyum geldi şimdi evdeyiz 😆😆 Sezeryan oldum ama benim bebiş de baş geliş pozisyondaydı. Yürümek ,merdiven çıkmak, çömelerek iş yapmak,sıcak su,cinsel iliski falan bunlar süreci hızlandırır biraz daha
ceyyllan ilknur22 son 10 gün gösteriyor bizde bir aydır kanaldayız üstüne simfizit olmuşuz fazla gezemiyorum çok yoruldum bir an önce dogsun istiyorum
ilknur22 2prens1prensess ayy Allah yardımcımız olsun inşallah bebeklerin keyfi içerde yerinde gelmeye niyetleri yok
zeynepyldrm_07 ilknur22 benimde doğuma son 6 gün kaldı senin dediğin gibi heryeri sildim süpürdüm ama tık yok ya bilmiyorum kanala indi mi inmedi mi onu da bilmiyorum ama bian önce artık gelsin istiyorum 😂
zeynepyldrm_07 ilknur22 bu arada ikinci ismim İlknur 😂😂😂 tekmeleri heryerde hissediyorum evim İstanbul’da 😂
yakutfamilia ilknur22 merhaba öyle mi göğüslerin ordaysa ben tam tersi düşünmüştüm daha girmemiştir kanala diye
tortillam_ ilknur22 ouahahahwhh gözümde canlandı 😂😂 Valla yer siliyo millet de o can bende hiç bir zman olmamıştı 😀
ilknur22 tortillam_ haha evde diyorum çömelip kalkayım çömelip kalkamıyorum millet nasıl yapıyor hayret ediyorum