230121_Mthn minibebem çok kolaydı süreç açıkçası. ilk gün ilk idrarda ağladı. Başka bir sorun yaşamadık biz. Çok hızlı iyileşme oldu. Erken yaptırdığımız için hep iyiki ddik açıkçası
minibebem Tugceasel21 hangisi daha tahat geçti sizce tabi bebekten bebeğe de farkeder ama 5 aylık olan mı daha rahattı 1 yaş olan mı
bhrkzn pasalarim50_ ilk oğlum 3 aylık 2. Oğlum 19 günlüktü. Yenidoğduğunda yapılması tavsiye ediliyor ama bebeğim küçük doğdu biraz toparlamasını beklemiştik
zeze4545 pasalarim50_ dün Eltimin oğlunu sünnet ettik 5 aylık hiç ağlamıyor kolay geçti küçükken yapmak daha iyi büyüyünce zor oluyor durmuyorlar
zeyyu İlk 40 gün içinde yaptıran anneler hangi hastanede yaptırdınız devlet mi özel mi? Her hastanenin yaş aralığı farklı mı oluyor yoksa hepsi yenidoğandan itibaren yapıyor mu
daenerystargaryen zeyyu Doğum yaptığım özel hastanedeki doktora yaptırdım ben. Gayet memnunum. Şimdi tekrar hamileyim ve bebeğim erkek, yine erkenden yaptıracağım.
__cansu_ pasalarim50_ 6 yaşında😂 akşama hiç bişey yok gibi devam etti ps oynarken yapıldı küçükken korktum aklı başında olsun istedim oyuzden beklemiştim
zeyyu daenerystargaryen Teşekkür ederim ben devlette doğum yapacağım inşallah sizin ikinci de mi özelde olacak
hunilii pasalarim50_ 3 aylıktı😅 nasipse doğacak olanı da ilk 3-4ay içinde sünnet ettiririz diye düşünüyoruz
daenerystargaryen zeyyu Evet aynı doktora yaptırmayı düşünüyoruz. Sizinki de güzel geçer inşaAllah. 💕