kirmizikurdele pasalarim50_ 5 yaşını doldurmak üzere iki hafta önce ettirdik ama çok pişmanım ilk üç ayda yaptırmadığımız için
minibebem kirmizikurdele nasıl zorluklar yaşadınız ilk 3 ay yapışıklık olur diyen var ama biz de ilk 5 ay içinde düşünüyoruz açıkçası
minibebem 230121_Mthn kaç günde iyileşti nasıl geçti biz de küçükken düşünüyoruz ama ilk 3 ayda yapışıklık oluylr diyen var 5 aylıkken düşünüyoruz sizin nasıl geçti süreç
gamzeakarsu17 pasalarim50_ 5.5 aylıktı idrar yolu enfeksiyonu geçirdi sünnet şifa olur geçer dediler yaptırdık geçti tekrarlamadı.pipi ucunda tortu birikiyordu 2 kere hastanede yattı 3 gece 9 gece delik deşik oldu her yeri.şimdi yine erkek geliyor yaz gelmeden yaptırırım
xxtuaxx pasalarim50_ 2 aylıkken yaptırdık. Geç olunca sıkıntı oluyor. Hareketlenmeden yaptırmak en iyisi ama doktorlar da erken olmasını önermiyor. Bilemedim 🤷
nurgulllllll 2 aylıkken yaptırdık kırkı çıkınca çok beklemesi taraftarıyım hareketlenmeden yaptırmak en iyisi
Burcu81- pasalarim50_ şuan erkek bebeğe hamileyim kırkı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum çünkü bi arkadaşım 3 aylıkken falan yaptırdı bebekler hiçbişe anlamadı doğru düzgün ağlamadılar bile eltim 2 buçuk yaşında yaptırdı aylarca çekti
esraa_27 pasalarim50_ 6 aylıkken ettirdik doktor yapamamıştı sonradan yapışıklık oldu özele gittik 1 yaşında tekrar sünnet oldu memnunuz şuan keşke başta özele gitseydik
pnr_91 pasalarim50_ sünnet konusu iyi araştırılmalı çoğunlukla doktorlar gideni geri çevirmiyor fakat yeni doğan 24 saat içerisinde 6 aylık ya da 6 yaşından sonra olarak öneriliyor. Çocuk cerrahisi tercih etmiştik o da 6 aylık olunca yaparız demişti öyle de yaptırdık.
direndp Bende 45 günlük iken yaptırdım iyi ki o zaman yaptırmışım sunnetli çocuk enfeksiyon kapmıyor rahat olur erkenden yaptırın