delalinannesi negerekvarrr yanlış değilsem 2900 -3000 ben kamu personeli olduğum için 2600 lira ödüyorum, sen veya eşin memursanız öyle ödersiniz siz de
delalinannesi negerekvarrr inan doğumu hiç konuşmadım, daha erken diye. detaylı usgden sonra konuşmayı planlıyorum. Ama doğumu da maşallah hoca ile yapmayı planlıyorum
nupelkurayargis İkili tarama testinde bana kıza benziyor dedi doktor. İki hafta sonra görünürsen erkek diye değişebilir dedi be gerçekten dün yani 16+1de başka bir doktor bana erkek dedi. Sizlerde böyle bir şey yaşayan var mı
rmyss262 habibetrn maşallah şuan kaç haftalıksınız bende 15. Haftaya girdim bugün haftaya gidicem doktorun yanına
habibetrn rmyss262 şuan 17. Haftadayım 1 hafta sonra gidicem doktora 🫶🏻 devlet cinsiyeti tam göremiyor özel daha net cevap veriyor 💕
rmyss262 habibetrn özele gidiyorum aslında 11.haftada tahmin yapacaktı ama kordon bacağımın arasında göremiyorum dedi
ozgbk rmyss262 evet 12+6 da öğrendim bu gebeligimde. Hatta doktorum geç bile kalmışsın demişti o zaman, kizimi da 11. haftada soylemisti
bba0110 15.haftada perinatoloji doktorumuz kız dedi umarım değişmez 🫠 diğer kontrolümüz 18.haftada bakalım