papatya12a kızlar selam bugün dpo11 pozitif olduğumu öğrendim adetime 2-3 gün var betam 18 çok endişeliyim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok garip hissediyorum
leosion papatya12a hayırlı olsun canım 🌸 2 günde bir betaya baktırman gerekiyor ve 2 ye katlanması gerekiyor sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
papatya12a çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun cumartesi doktorum çağırdı bakalım beta vereceim. ne kadar süre ile betaya devam edeceğiz
leosion papatya12a doktorun karar verecek ama 2 3 sefer de beta artışı görürse bıraktırır büyük ihtimalle. ben çok panik olduğum için 2000 lere kadar beta baktırmıştım 😂 beta 10 la öğrendim erken öğrenmek çok sıkıntılı bi durum maalesef
papatya12a leosion ay gerçekten planlı bir gebelikti o yüzden test yaptım silik çizgiyi gördüm ondan beta verdim çok stresliyim
srcck papatya12a inşallah beta sağlıkla ilerler bende endişeleniyorum oğlumda bugünlerde değerim çok daha yüksekti
papatya12a srcck cinsiyet farklılığıdır belki🌸 ben dün test yaptım negatifti bugün yaptım pozitif çıktı şaşkınım