deryape Kizlar 8 haftalik hamileyim. Dun gece ruyamda kontrole gidiyorum ve doktor hafatsindan once cinsiyetin belli oldugunu ve erkek oldugunu soyluyor. Ruyasinda görüpte ayni cikan oldu mu merak ediyorum.
bisenorita deryape bende rüyamda kız olduğunu görmüştüm rahmetli dedem kızın hayırlı olsun diyordu ve kızım oluyor :)
hurremsultann_ Bende rüyamda erkek bebek seviyordum oğlum Abdullah iyi ki doğurdum seni diye sonra bana kız dendi 😁 tersi çıkar diye düşündüm ama oğlum oluyor 😊
Meral_63 hurremsultann_ Bende erkek HEP görüyorum kundakta ayrı yanıma gelip kucağıma alıyorum ayrı 🤭🥲🥺
hurremsultann_ deryape deryape neden koymuyorsunuz diceksiniz dayım ve kuzenimin çocuğu var ikisine de sinir oluyorum ondan😁
ins deryape ben 2 kızıma da hamile iken altın gördüm rüyamda kızları olan kuzenim bana altın bilezik veriyordu kızım oldu İlk kızımıda daha bekarken rüyamda görmüştüm kızım oldu Şimdi 3. Yolda hiç bir rüya görmedim arada hep balık görüyorum bebek görüyorum ama cinsiyetini göremiyorum 🥰
ins deryape 16 haftalık olduk geçen hafta doktor kıza benzettim gibi sanki dedi 9 ekimde detaylı ultrason var bakalım orada bizi ne karşılayacak 🥰
Guzelanniss deryape ben hamile olmadan önce erkek bebiş görmüştüm kucağımda 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ilk haftalarda da sürekli erkek bebiş gördüm sonuç erkek bebiş🥰 🩵
alpmom_ deryape hamile kalmadan önce erkek bebek emziriyordum rüyamda 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve erkek bebiş bekliyorum ☺️