minikfasulyemm_ Eşimle kan uyuşmazlığım var 2. Gebeliğim ara ara lekelenmem oluyor rahimde kanama alanı gözükmedi doktorum uyuşmazlık iğnesi yaptırdı şuan tam 8. Haftadayım basına gelen varmı süreç nasıl ilerliyor
__cansu_ minikfasulyemm_ benımde lekelenmelerım oldu sonra bi kere kırmızıya döndü sizin haftalarınızda ozman kan uyuşmazlıgı iğnesi vuruldum 17 deyim bi sıkıntı yok çok şükür progestan kullandım kesildi
kamisss minikfasulyemm_ bizde de kan uyuşmazlığı var 5. hafta da öğrendik kanamam olmuştu o gün iğnesi yapıldı öğrendiğim günden bu yana her ay kanamam oluyor nedeni belli değil bugün 19+1 im tekrar vuruldum kan uyuşmazlığı iğnesini
minikfasulyemm_ __cansu_ benimde önce kahverengiydi sonra 1 damla kırmızı geldiği için doktorum yaptı bebişe bir zararı olmaz bu durumun inşallah ilk oğlumda 28. Haftada vurulmuştum sadece
__cansu_ minikfasulyemm_ bende öyleydı:) ama kanama olurda kana karışır vs önlem için yaptılar ilerleyen aylarda tekrar test yapılır duruma göre doz tekrarlanır dedi
betul3754 Benim 2 3 kere lekelenmem oldu bundan dolayı 3 kere kan uyuşmazlığı iğnesi oldum,progestan kullandım,dikkat etmemi söylediler hep ama bebeğime bir zararı olmadı şükür.Şuan 35 haftalık devam ediyoruz.
minikfasulyemm_ betul3754 her kanama olduğunda iğneyi vurdularmı yada neye göre 3 defa vuruldu acaba sizin adınıza çok sevindim Rabbim bizede nasip etsin :)
betul3754 minikfasulyemm_ minikfasulyemm_ Teşekkür ederim inşallahh Ben her lekelenmede acile gittim 2 kere onun için vuruldu bir de 28.haftada mecburi yapıyolar ondan dolayı 3 kere olduu.
kamisss minikfasulyemm_ teşekkür ederim her ay kanamam oluyor yoğun şekilde son 2 aydır da hastanede yatıyorum doktor tekrar yapalım dedi yaptırdık bizde bugün
minikfasulyemm_ kamisss anladım çok geçmiş olsum Allah şafi ismi ile şifa versin sizede bebeklerimizede hepsi geçer inşallah
Elya611 minikfasulyemm_ 1. Hamileliğimde bir kez kanama geçirdim hamileliğim boyunca ilaç + iğne kullandım 2. Hamileliğim de 9 ay boyunca lekelenme yaşadım aynı şekil tedavi devam etti 3. Hamileliğimde bir kez lekelenme oldu 12 hafta olana kadar ilaç kullandım sadece şükür sağlıkla kucağıma aldım çocuklarımı.
minikfasulyemm_ Elya611 maşallah darısı bize olur inşallah benimde ilk oğlumda sadece uyuşmazlık iğnesi vuruldu sağlıklı doğdu inşallah buda doğar ☺️
emine1309 ilk gebeliğimdeyim 7 ve 8. haftalar da kahverengimsi lekelenmelerim oldu doktorum kan uyuşmazlığı testi yapıp direk iğne yaptırdı kanama alanım yoktu çok şükür şuan 31+3 olduk