ikibebislimom nrannn ben öğrenmeden iki gün önce kız çocuğunun saçını tarıyordum bi daha görmedim kabus görüyorum genelde🥺
esin08 nrannn hamile kalmadan önce gördüm bende 2 kere şimdi öğrenme zamanını bekliyorum ama çok yeniyiz daha nasip bakalm 😄
Bereninannesi nrannn evet kızımda rüyamda kız bebek emziriyodum ilk çocuğum da hep kız olsun istiyodum kızım oldu şu an 4 yaşında ikincisinde de doktor kontrolde erkek diyordu ikinici de erkek çok şükür
esin08 ikibebislimom yok 2. Bu oğlumda 4 ay çok vardı kusma bunda birşey yok daha kusma adına:) sizin kaçıncı belirtiler falan :)
ikibebislimom esin08 benim de ikinci oğlum üç yaşında ondayken onuncu haftadan sonra başlamıştı bulantım ve sadece bir ay sürmüştü ama bunda beş haftadan beri yaşıyorum çok zorluyor beni hiçbir şey yapamıyorum daha ne kadar sürer bilmiyorum
nrannn merve_glr kimisi haberci oluyor kımısı bilinçaltı demekki . Bazılarının ki de çıkıyor gerçekten
merve_glr nrannn aynen valla bende öyle çıktı zaten diyorlardı ki ilk hissettiğin çıkar ben erkek hissediyordum erkek çıktı hdjdj hayırlısı olsun hakkınızda hayırlısıysa gelsin