Hsnanr Arkadaslar lohusa sepetinden gecelik sipariş Edecem de bedenleri kalıpları nasıl oluyor biliyormusunuz ? Hamilelik öncesi l beden olurken hamılelik sonrası ne alayım sizce 40 mı 42 bedenmi
Prettymom Hsnanr ben L beden aldım kalıpları malı çok güzel önce de sonra da L aldım yani zaten göbek gidecek
elifagace Hsnanr benim kargom bugün geldi ben ordan değil instagramda jarpierre_outlet sayfasından sipariş verdim o kadar güzel geldi ki 3 takım aldım 2 takım da onlar hediye yollamışlar tavsiye ederim fiyatları çok uygun kalıpları tam 👍🏻
Yazar Bol olursa daha iyi olur sanki 42 almanız uygundur ama bence gidip alsanız daha iyi olmaz mı görüp de ben de o siteyi takip ediyorum çok güzel ürünleri var ama gidip almayı düşünüyorum
SevdaNurum Ben aldım ürünleri cok güzel 😊 yalnz 1beden büyük alın. Hastane cantama yıkayıp ütüleyip koydum haff cekti👍 bir de aynı ürünler daha uygun fiyatlarıyla :Fatoş abla: die bi site orada da var. Oraya da mutlaka bakın derim. Aynı ürünü daha ucuza alabilrsn👍 bikac tanesini öle yaptım ben😊
ecedrsvm Bende LohusaSepeti den aldım Mecit marka 7 li lohusa takımı L beden . Ürün çok güzel çok hoşuma gitti