omurrdrmzz tavananna Sürekli gelen bir lekelenme vs olmadığı için kullanmaya gerek yok dedi. Bugun ilk defa böyle birsey oldu
Sibel_10 annem09 kanama alaniniz yoksa neden surekli yat dedi hani sorun ne acaba hic kalkmayacak kdr sordunuz mu artik napayim diyr mesela insallah bana da gidince bitmis kanama alani der allahin izniyle insallah
annem09 Sibel_10 ay ne bileyim gülüm. Zaten ultrason cihazları da bir değişik. Benimki tüp bebek. Tüp bebek doktorum üç gün dinlen sonra normal dedi. Tüp bebek doktorum İstanbul ‘da.Biz Aydın’dayız. Kontrollere burada gidiyoruz.
Sibel_10 omurrdrmzz sen kendin hazirlikli git yeter ben gidince bana dusuk yapiyorsun derler sanacaktm bana dediler ki kanama alanin var ne oldugunu da bilmiyordm suan bebegim 10+2 gunluk
annem09 Sibel_10 buradaki o eski çağlardan kalma ultrasonla 5 haftalık dedi. Transfer ve son adetime göre şu an 6+2. Doğru düzgün bir doktora gideceğim.
Sibel_10 annem09 bence de faydana olur cnm iyi bir doktora git tabi yeniymis ama dinlenmen daha iyi yat bence de kendini yorma
omurrdrmzz Kızlar gittim dünde kendi doktoruma kontrolüm vardı. Bu haftalarda normal denildi. Progestoron yazdı ama kalp atışlarını duyana kadar kullanma dedi. Çok fazla strest ve yoruldugun zamanlarda olabilir dedi. Ve gönderdi