Ysmn11 Kızlar 23+4 haftalık gebeyim oğlum 650 gram genelde 450 500 gr oluyo normal mi sizinki ne kadardı?
Zeymomm Ysmn11 benim 22 haftada 554 gramdı canim 1 hafta önde veya geri olmasi sorun teskil etmez dedi doktorum
feyzaa34 Yasemincifci merhaba bende zamanı geldiğinde şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum siz bu şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz yaptirmasakta olur dimi
Yasemincifci Ysmn11 ilerleyen haftalarda yapılır büyük ihtimalle bebeğin iri olması şekerede bağlu oluyor bazen
Zeymomm Ysmn11 Evet kuzenim 4200 doğum yaptı normal cati muanesinde söylüyor dr çatınız musaitse 4 kiloyu kaldirabilirse normal oluyor benim ilki sezeryan oldu ve cok ufak oldu 2300 dogdu bu bebisim 3 u geçsin istiyorum kismet hayirlisi bakalim
Kahramanlar Canım her bebiş kilolu doğmuyor bazıları çok kilo alıyor bebişi zayıf oluyor benimki 23 haftada 750 gr dı fıstığım 🥰 misal oğlum 32 +5haftalık doğdu 2700 gr kızım şimdi 31+5 ama 1900 ysni çok takılma dr gelişme geriliği var falan defi mi muz ye kaşar ye