anne1616 melinann ben şehir hastanesi takipliyim doktorum çağlar aktaş ama şehir hastanesinde randevu bulamadım
anne1616 esmanurky evet umreden dolayı erken gitmek istiyorum hem cinsiyetini öğreneyim hemde sağlıklı mı herşey yolunda mı onu öğrenmek istiyorum gökçen hoca soy ismi aktaş mı Şehir hastanesindeki çağlar beyin eşi mi acaba nasıl daha önce gittiniz mi
esmanurky anne1616 yok erkek Gökçe’n örgül doktor ben daha önce hiç gitmedim bu 3.gebeligim ilkini Ali acar da 2.yi dışarda bedia akar da çektirmiştim detaylıyı
esmanurky anne1616 şuan arayıp sordum 3600 ücreti 20-24 .haftalar arasında gidilirmiş online randevu alıp sekretere gidince detaylı için geldim deyip söylememiz yeterliymiş
esmanurky Anne_99 inan bende hiç gitmedim ama online alınıyor bende ordan takip ediyorum kadın doğum üzerine ücretli poliklinik yazıyor randevu saatini alıp gidince söyleyecem ama senin haftan var ki acele etmene gerek yok bence
Anne_99 esmanurky evet canım haftam var benim daha bilgim olmadığı için sormak istedim teşekkür ederim