miramoms_ hunilii düz olandan 2 tane alayım yada dursun yedek eve asmayı sevmıyorum kaldırdım zaten kurutmalığı yazın bile kurutma mak. Atıyorum toz yapıyor atmazsam zaten yazın tozu pisliği yeter birde çamaşırlarla uğraşmak istemiyorum olur oda olur
hunilii miramoms_ olabilir canım varsa başka rengini de alabilirsin diğerini aradım ama bulamadım zaten defactodaki daha uyguna geliyor onu alacağına düz olandan 2 tane alırsın
_Mother_ miramoms_ 1 paket yeterli oluyor genelde yaa ilk zamanlar kanama yoğun oluyor sonra azalıyor ped yeterli oluyor
miramoms_ _Mother_ 2 tane aliyim bence yedek dursun biterse filan belli olmaz bünyeden bünyeye değişir belki
_Mother_ miramoms_ olabilir evet daha güvenli olur benim suyum geldi evde mesela o zaman da giyip gitmiştim arabada falan sorun yaşanmadı o yönden normal zamanda da adet kanamanız yoğun geçiyorsa dışarı çıkınca kullanabilirsiniz
hunilii miramoms_ ben bu siteden 3-4 tane pijama aldım aşkım güzel geldiler kaç senedir giyiyorum yorumlarında fotoğraf vardır muhakkak onlara da bak içine siniyorsa al zaten 400 tl bir şey kötü de çıksa doğumdan sonra biraz giyer kaldırır atarsın için acımaz
miramoms_ hunilii baktım. İyi yorumda var kötü yorumda artık şansıma 🥹😂 yani illa kullanılacak yer buluruz pijama sonuçta 🙈
hunilii miramoms_ ay evet ya lohusa pijaması diye gidip 2-3bin vermek istemiyorum ilk hamileliğimde 2 tane lohusa pijaması aldım evet sezaryenden sonra rahat oldular ama sonra hep normal pijama giydim, gece yatarken de önden düğmeli giydim
hunilii merveeei kesinlikle lohusa külodu, külot şeklindeki hasta bezlerinden de alabilirsiniz hem giyip çıkarması kolay yanlardan yırtıp çıkarıyorsunuz hemde taşma sızma vs hiç olmuyor çok rahat
hunilii miramoms_ aynen hiç gerek yok ben lcw dream koleksiyonunu da beğeniyorum ama gittiğim mağazada sadece 1 takım vardı onu da sevmedim bulsam ordan alıyorum