zelboz Merhaba arkadaşlar 4+6 haftalığım ve sürekli acıkıyorum normalde bu kadar çabuk acıkan biri değilim ama bir haftadır bir iki saat geçmeden acıkıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı
damlx zelboz merhaba kan değerlerinize baktırmalısınız. Bu durumun hamile olmanızla hiç alakası yok henüz bebeğiniz kanınıdan besleniyor. Belkide psikolojiktir
feyzaciim zelboz canım adet dönemi gibi düşün hormonal bir istek büyük ihtimalle. Adet döneminde iştah artışın oluyorsa erken gebelik döneminde de oluyor aynıları
ffftmaa zelboz bende ozamnlar ayni dediğiniz gibiydim yemek yiyiordum yarım saat geçmeden sanki bişey yememisim gibi acikiyordum şuan 10+2 haftalık oldu okadr sık sık acikmiyorum sabah akşam yiyiorum okadr yeme isteğim yok geçti yani o his
damlx zelboz maşallah o zaman umarım hiç olmaz değerlerinizde sıkıntı 🦋 evet psikolojik daha kandan besleniyor Cınku ilk üç ay hatta 5 aya kadar iştah artması bilimsel değil
feyzaciim zelboz bir de onu yaşatma refleksi galiba yiyesin geliyor gerçekten aşkım 🥹🥹❤️ yiyesim varsa ye o büyüdükçe sen mutlu oluyorsun
zelboz @feyzaciim belki de bir de tüp bebek olduğum için psikolojik olarak erkileniyorum galiba. Kendimi tutmam gerekiyor yok ipin ucu kaçacak 😅
smyye3806_ 10+1 deyim kızlar sürekli ac hissediyorum kendimi yemek yemek atıştırmak istiyorum ama migde bulantısından yiyemiyorum