emine136 busrax_ kilonuz ne kadar onla bağlantılı olabilir bazen kilo almakta tsh den oluyor benimde şubat a 0.001 di iki ay öncede 3.5 çıktı kilo almıştım o zaman verdim çok şükür
sinemts busrax_ beslenme ile alakalı oluyor genelde gebelik istiyorsanız doktor düşürmek için ilaç başlatır. Dereotu yiyerek düşürebilirsiniz. Selenyum takviyesi de düşürmeye yardımcı olur.
kralicetin busrax_ tsh tiroid ile alakalı canım. Aynı anda t3 hormonuna da bakılır. TSH yüksekse t3 hormonu düşük demektir ve tiroid ilacı takviyesi başlatılır. Doktoruna danışmalısın
busrax_ emine136 kilom 60 normal aralıktayım geçen ay 2ydi aşılama için ilaçlar kullandım onlar mı dengemi bozdu acaba
busrax_ drmommy geçen ay aşılama için iğneler kullandım onlarda yükseltebiliyormuş doğru mu acaba çünkü tsh ım hep 2 altında oluyordu
busrax_ sinemts geçen ay aşılama oldum iğne ve ilaçlardan dolayı olabilir mi acaba internette öyle okudum. Hiç tsh sorunum yoktu şimdiye kadar inşallah geçici bir şeydir 🥹
busrax_ kralicetin onlarda böyle çıkmış normal görünüyor galiba Aşılama için iğne ilaç kullandım onlar tahı yükseltmiş olabilir mi Serbest T3 3.56 ng/L N(2.6 - 4.37) Serbest T4 0.79 ng/dL N(0.61 - 1.38)
drmommy busrax_ evet onlar da tsh ile aynı grup hormon diyebilirim ama yine de doktorunuza danışmalısınız
emine136 busrax_ bu tsh çok farklı bişey doktor bana ilaç vermedi aşırı düşmüştü dedi düzelecek gerçekten düzeldi oda bi hormunları da yöneten bi dal hamileliği zorlaştırıyor demişti doktorum ilaç kulanmadım şimdi yüksek tekrar vermedi ilaç kendiliğinden düzeliyor
tsknbbk Benim değerimde sizinki gibiydi o yüzden ilaç kullanmaya başlattı doktor gebelik istiyorum dedim değer yüksek o zaman dedi en düşük dozda kullandım ilaç kontrol ettirdiğimde düşmüştü ama kullanmaya devam ediyorum hala iki ay olmak üzere
busrax_ tsknbbk ben aşılama için iğne ilaç kullanmıştım onlar yükseltebiliyormuş onlardan oldu galiba bir ay sonra tekrar kontrol ettireceğim
busrax_ emine136 benim t3-t4 normal görünüyor sanırım kullandığım iğne ve ilaçlardan oldu. Yoksa hiç tshı bu kadar yüksek görmemiştim
emine136 busrax_ endişelenme bazen en ufak şeylerden bile etkileniyor t4 iyiyse sıkıntı yok demektir t4 vücut a aktif olan o büyük ihtimalle geçicidir doktor a sor canımm