mevsimmbhr pimpirikliana valla bende sadece 5 gün sabah aç karnına içtim 1 bardak bide ilişki sonrası afedersin 10 15 dakika kalkmadım yastık aldım altıma bacaklarım yukarı kaldırdım ilk kıxımda da öyle yapmıştım hep bunda da öyle yaptım
pimpirikliana mevsimmbhr anladım canım 🫠Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kan sonucunu haber edersin 🌸
mevsimmbhr pimpirikliana inşallah canm Rabbım tez vakıtte nasıp etsın ınsallah tüm bekleyenlere sana da 🙏🏻🙏🏻
mevsimmbhr pimpirikliana yumurta takibi falan da yapmadım rahat bıraktım kendımi gün aşırı sekılde denemiştik
nefiseatas mevsimmbhr baştan sona okudum ilk testten şimdiye tebrikler hamilesiniz 🥳🎉🎉🎉 sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
cansumbl mevsimmbhr inşallah canım ya 🥹benim de kızım 4 yaşında, 5. Denememiz olacak bu ay. Sen nasıl ilerlemiştin gün aşırı mı?
mevsimmbhr cansumbl canm ben regl bitti gün aşırı devam ettım bide soğan kürü yaptım 5 gün sabah aç karnına 1 bardak içtim onunda etkısı olduğunu düşünüyorum aslında
mevsimmbhr cansumbl ayy aşka kötü bi tadı yok kız mis gibi begenirsin hatta tadını haşlanmış soğan düşün öyle 😂
mevsimmbhr cansumbl yok kız inan sıkıntı olmuyor yanı bende ilk ıctım ama sevdım ıcılmeyecek gıbı degıl tadi
nur_1207 bebiigg benim belimde 2 gündür hafif ağrı oluyor reglim daha var en son 30 Ağustos da oldum olabilir mi ya??
mevsimmbhr nur_1207 olabilir canm yoğun kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım ara ara oluyor benımde suan kan vermedım de testler poztıf bakalım hayırlısı olsun
nur_1207 mevsimmbhr bende kasık ağrısı yok sadece arada belim agırıyor ihtimali bar mı diye sorayım dedim sizin kaç haftalık