portaka busrrra arkadaşımın bebeği 10 aylık. Onunla denedim, sürüşü vs baya beğendim ben. O biraz memnun değil ama ben beğendim 😊
busrrra portaka yaa o neden memnun değil, benim almamdaki sebep arabam küçük polo araba kullanıyorum ikincisi seyit onbaşı güvüm yok sürekli 12 kiloluk arabaları aç kapa taşı yapamam bide bu uçağa sığıyor nasipse mayısta eşim ve bebişime İsviçre’ye gitmeyi düşünüyoruz ha bide tatillerde pratik olur diye düşünüyorum
portaka busrrra tentesinde penceresi yok diye uyuz oluyor 😅 birde biraz kısa buluyor. Ama sürüşü, katlanması ve hafifliği falan güzel. Bende fıtıklıyım diye özellikle tercih ettim
busrrra portaka evet canım tentesinde gözünün olmaması saçmalık sırf o yüzden bir ara leona 2 almak istedim maxi cosi markasının ama o da stoklar yenilenmedi bir türlü bide onu kendine çevirmek için bebeği indirip o üniteyi tamamen çıkarıp tekrar takmak lazım onun da o özelliği bana hantal geldi açıkçası . Tenteside kısaymış evet umarım yazın çok sorun olmaz bu
portaka busrrra ben gölgelik almayı düşünüyorum, aslında mios modeli her yönden iyiydi ama Onunda oturma ünitesi küçüktü buna göre. Ne kadar düşünürsen o kadar uzuyor konu diye alıverdim 😅
izguler busrrra kraft alexa tercih ettik, bakalım şansımıza nasıl çıkacak henüz kullanmak nasip olmadı 🤭
happy5 izguler ağır mı acaba araba katlanınca çok yer kaplıyor mu Sürüşü nasıl ben de alexa düşünüyorum
first_time_mom hilalsu05 bizde baya bir bebek arabası baktık ama aralarında en kalitelisi bebeğin konforu için kaliteli diyorum bu arada chicco çıktı ama yine de biraz ağır kucaktq bebek ile tek elle taşınması zor bence o yüzden ben hala bakıyorum:(
izguler happy5 evde bir kaç tur attık 🤭 hafif ve katlanınca baya baya incecik oluyor. Tek elle çok rahat kullanılıyor sürüşü çok akıcı ve çok şık 🥹🫠
izguler happy5 benim de aklıma takılmıştı o ama kışın zaten pusette örtü oluyor, yaza kadar da baya büyüyecek ya dışarıyı görmek ister diye çok takılmadım ben
duygutuna5 bsrbrlsm 10 tane ebebek mağazası gezerek aldım inş dediğiniz gibi olmaz diye dua ediyorum şu an 😅😂🤦♀️
happy5 izguler güneş falan sıkıntı oluşturur mu acaba puset sıkıntı olmaz dediğiniz gibi portbebe kısmı önemli uzun süre onu kullanacak çünkü
izguler happy5 aaa siz öteki kısmı soruyorsunuz, Gencbebe instagram sayfasındaki 3 ağustosta paylaşılan bir video var #reklam değil, ben o mağazadan almıştım o sayfa oldukça paylaşıyor arabanın videosunu isterseniz bir inceleyin 🙏🏼