Esra1999 busrrra 4 bayby aldım kızımda şuan hamileyim ikiz bebek arabası almayı düşünüyorum dışarıda kolaylık olsun diye
gamzeakarsu17 Esra1999 benim büyük olanda 3.5 yaşında olacak kardeşi doğunca ama hala arabaya biniyor yorulunca taşıtmak istyior yoksa bemde taşıyamadığım için direk arabayla çıkarıyorum.küçük için sling ve kanguru aldım büyük otururken onu kucağıma alıcam.ikiz arabaları hem pahalı hem ağır benim gibi minyonsanız zor kullanırsınız sizinki ne kadarlık
Esra1999 gamzeakarsu17 benim kızım 20 aylık bebeğim doğsa sling bir zamana kadar kullanabilirim araba kullanıcaö bir süre sonra kızım küçük ve kucağa alamam ondan dolayı ikiz arab istiyorum
busrrra feyzaciim stoğunu bekle bekle gelmedi artık almam lazımdı aldım bende stok gelirse de fiyat artar belki diye düşünerekteb Cybex aldım
harika3838 Bende epey araştırdım en son prego mios aldım, hem travel hem kolay açılıp kapanıyor hemde çift yönlü olması hoşuma gitti, kullanınca da memnun kalırım inşallah
queen_momi Kraft juno aldık Kenya’yla aynı özelliklere sahip Kenya 32.000 Ken biz 18.000 ne aldık daha kullanmadık tabi biraz daha vaktimiz var ama deneme sürüşü güzeldi 😊
eda_dmrg busrrra e bebekte hepsini deneyerek sürüşüne katlanışına bakarak joie travel sistem aldık pusetiyle indirimle 15200 e almıştık inşallah memnun kalırız. Sürüşü çok güzeldi ama tavsiye edebilirim
zeynepdemir65 eda_dmrg Bende onu almayı düşünüyorum Litetrax travel sistemmi sizin peki şuan indirimde 12,750 ?
bsrbrlsm Prego concorde almıştım 4 ayda kullanılmaz hale geldi zar zor tek yönlğ kullandım artık o şekildede kullanılmıyor adınıda değiştirip prego aveoq gibi bişe yapmışlar asla tavsiye etmem kronik arızaları olan bi araba şikayet varda görebilirsiniz ben aldığımda yeni çıkmıştı maalesef şimdi 2.bebeğime hamileyim tekrardan alacağım
duygutuna5 bsrbrlsm 10 tane ebebek mağazası gezerek aldım inş dediğiniz gibi olmaz diye dua ediyorum şu an 😅😂🤦♀️
yelzf revani ay ben de keaft Tokyo ile arasında kalmıştım daha sağlam dedi satıcı bu yüzden aynı modeli aldım inşallah bizi de götürür
portaka busrrra cybex eezy s twist 2 aldım, ana kucağını da uygun olacak şekilde ikinci el dolaptan aldım