busrand Kızlar 3 haftada 3-4 kere ultrasona girmek durumunda kaldım, bi zararı olur mu , sürekli usgye giren sıkıntı yaşamayan var mı
zuzu_59 busrand mecbur kalmadıkça girmemeye çalışın lütfen. Ama bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Çnkü bazı anneler sırf cinsiyet görmek için bile her gün başka doktora gidiyor, onlarınkine bir şey olmamış
sum_doa busrand ilerleyen haftalarda 2-3 günde bir giriliyor ultrasona ne sorunu olacak ultrasonun ki
1cey busrand sıkıntı bir durum olsa bence doktor müsaade etmez diye düşünüyorum, tabi sık girilmesi önerilmiyor ama bazı durumlar mecbur oluyor
harika3838 busrand merhaba 4. Haftada mecburiyetten aynı gün 3 kez vajinal ultrasona girdim elhamdulillah bir sorun yaşamadım. Korkmayın ömrü varsa zaten bir şey olmaz inşallah 🤲🏻🌸
tugce058 Ben ilk çocukta öyleydim hatta artık takıntı halinle haline gelmişti oynamasa doktora koşardım bir ayda 3 4 kere doktora giderdim çok şükür sağlıklı doğdu 7 yaşında şuan :)
sum_doa busrand ay burunlarını sokmadıkları bi ultrason kalmıştı ona da mı el atmışlar 😂😂 yok öyle bir şey inanma sen 😇
1cey busrand her doktoru boşverin süreçte kendi doktorunu araştır sadece ona güven, yoksa dediğin gibi herkes farklı diyor 😅
busrand 1cey ay evet bi çalıştığım hastaneye gidiyorum bi kendi doktoruma o yüzden karışıklık oluyor 😄
Leyla93- busrand benim ilk zamanlar kanamalı olduğu için 2 3 gunde bır gıdıyordum doktorum perınatolog kalp atışı dınletmeyı tercıh etmıyordu hatta göstermiştı bak normal ultrason sırasında bebege bu kadar ısı gonderılırken kalp atısı dınletildiğinde bebege kaç katı ısı gidiyor vs dıye kalp atışını sadece gosterıyordu dınletmıyordu zaten son zamanlar cok sık ultrasona gırecegız bır zararı oldugunu sanmıyorum 😊
htcbnbn busrand hastanede yatıyorum 10 gündür her gün usg’ye ve en az 2 kere nst’ye girdim bişey olmadı ama umarım bi sıkıntı olmaz
hilalemreperi busrand ilk gebeliğimde görümcem demişti böyle birşey doktora sordum ne zararı olacak hergün usg ye mi giriyorsun demişti