ilaydagkk1 bebekisteyen benim sağlık ocağında 7 küsür çıktı sonra dahiliyeye gidip yeniden verdim 3.06 çıktı ve dahiliye doktorum da sağlık ocağında beklediği için yanılma oluyor dedi
feyzaciim bebekisteyen canım sağlık ocağındaki tahliller sonucuysa bu tekrar endokrine git bi baktır. Benim de yüksek çıkmıştı endokrine yönlendirdiler hiçbir şey çıkmadı sorun yokmuş. Bazen sağlık ocağında kanlar bekleyince yüksek çıkabiliyor bazı değerler
sinemts bebekisteyen bebek yapmadan önce kontrole gittim 3,7 çıktı yüksek olduğu için 50 mg ile başladık şu anda 3,1 düştü ama dozu 75e çıkardık sizin de başlamanız gerekli diye düşünüyorum ilk trimester 2,5 altı olmalıymış dahiliyeden randevu alın mutlaka
ync94 Eğer kan Sağlık ocağında alındıysa hastanede tekrar vermenizi öneririm. Kendim bizzat 2 kere yaşadım ve burada da çok okudum. Sağlık ocağında yüksek çıkıyor. Hamilelik için test verince bütün değerlerime bakılmıştı. 7 küsür çıkmıştı TSH. Doktora gidince “orada yüksek çıkıyor” dedi ve hastanede kan verdim 2.54 çıktı. İlk dönemde sınır 2.5 benim 2.54tü ama gene de ilaca başlamıştım. 30.haftadayım hâlâ kullanıyorum.
ilaydagkk1 bebekisteyen benimde canım gebelik tiroidi var sadece gebeyken artıyor şuan ilaç içiyorum 25 mg lık cumartesi yeniden kan vereceğim
bebekisteyen ilaydagkk1 Yok canım ben direkt hastanede verdim sağlık ocağında evet kanlar beklediği için yanlış çıkıyormuş
aysseemrt bebekisteyen bebekisteyen ben de 3 ile hamile kaldım şu an 16+3 haftalığız tiroid ilacı kullanıyorum 5.58 bile gördü tiroid düzenli kontrol ve ilaçla 2.2 düştü hala ilaca devam ediyorum doktorunuz dahiliye doktoruna yönlendirdiyse muhakkak görünün
aslansl bebekisteyen benim ilk gebeliğimde de şimdiki gebeliğimde de böyleydi ilaca başladık gebeliğin özellikle ilk trimesterinde tsh 2.5 altında isteniyor
ilaydagkk1 bebekisteyen 3. Gebeliğimi yaşıyorum 2 sini kaybettim nasipse ilk sağlıkla kucağıma alacağım bebeğim olacak normal zamanda rutin kan testlerimide sürekli yaptıran biriyim hiç yüksek çıkmazken sadece gebe kaldığımda hatta beta dan önce yükselirdi bu gebeliğimi tsh yüksek çıkınca 2 gün sonra yeniden beta baktırdım <0.5 den 2.15 daha sonra 78.9 olmuştu