b_ht Canım kızlar , 7 senelik birlikteliğimizde eşime ilk defa doğum günü süprizi yapacağım. Onu nasıl şaşırtabilirim ? Mutlu edebilirim ? Romantik bir akşam yemeğine de götüreceğim. Bir erkek nasıl mutlu olur tüm önerilerinize açığım
uykucukoalaanrs b_ht bı erkekten ziyade eşiniz nelerden hoşlanır o önemli mesela benim eşim bı restoranda sürpriz yemektense doğa sevdiği için açık havada piknik tarzı daha çok sever
1cey b_ht neye ilgisi var? Futbol, yada oyunlar bilgisayar falan yani, eşine göre karar vermek doğru olur, güzel iyi bi saat falan da olabilir
naranta b_ht yani haftasonlari calismiyorsaniz ikiniz de 2 geceligine bir yerlere kacabilirsiniz. hem degisiklik olur hem de ozel bir sey olmus olur🙏🏻
b_ht uykucukoalaanrs her haftasonu piknik yaparız . O beni yemeğe çıkarır nadir ama ben onu hiç çıkarmadım. Başbaşa güzel bir akşam yemeği güzel olur diye düşündüm . Bunun dışında nasıl bir süpriz yapsam
arasmom0101 b_ht yemeğin ardına güzel bir pasta ve ihtiyacı olan bir şeyi hediye olarak alabilirsin veya bu ara almak istediği bir şey de olabilir