gizomom Sizin için soruyorm bende 18 haftalk gebelym bir oglum var okula başladı 70 ile gebr kaldm şuan 3 kilo aldm fazlamı acaba
megalyce gizem_275 3. Tüp bebek denememizde oldu. Doğal yolla hiç gebeligim olmadı. 6 yıllık bir serüvendi bizim için 😊
gizem_275 megalyce Bana ne kadar çok benziyosunuz🥹 bizim de 3. Tüp bebek denememizde oldu🥲 benim de doğal yolla hiç gebeliğim olmadı… biz de 3 yıldır istiyorduk🥹
megalyce gizem_275 cok güçlüsünüz, tebrik ederm. Sizin de gözünüz aydın. Cok zor süreçti, o yüzden şuanki hiçbir rahatsızlıgı zor gelmiyordur size de eminim. Nasip bugüneymiş diyelim 🌺
Yasemincikkkk senpoyraz ayy 24 yaşındayım acaba erken mi oldu diyorum bunları görünce motive oluyorum
senpoyraz Yasemincikkkk yok değil herkese göre farklı olabilir abiki herkesin düşüncesine saygı duymak lazım
gizem_275 megalyce Aslında bulantım çok fazla, ondan çok rahatsızım, yine bi şekilde şikayet ediyorum gibi ama yani çok şükür bugünlerimize🥹 siz de çok güçlüsünüz , Allah sonunda nasip etmiş ikimize de. Darısı tüm bekleyenlere inşallah🥹😍🙏🏻🤰🏼
megalyce gizem_275 ben de henüz bulantı vs yok. Belki ondan zor gelmiyordur. Ara ara kasık ağrılarım oluyor sadece. Ve koku hassasiyeti 😄