bisenorita Kızlar artık o kadar çok yoruldum ki geceleri doğru düzgün uyku uyuyamıyorum toplasanız 3 4 saat etmez :(
Lodoss bisenorita Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 🙏🏻bende daha henüz 13+5 im ama bel ağrısından uyuyamıyorum 🥺
benimhikayemmm bisenorita 37+4 aynı sorun bende de var bir yandandan mıydem alev topu bir yandan sağım solum ağrıyor yatmayı geçtim oturmakta pek mümkün değil
akbltsvda bisenorita 40+0 da oyle biliyormusunnn. Kukuman kusu gibi sabaha kadar bi o yana bir bu yana donup duruyorumm
bisenorita Lodoss Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏 haftanız da daha erken magnezyum eksikliğinden olabilir bel ağrısı
Lodoss bisenorita bilmiyorum ki yarın çok şükür kontrol günüm var bi doktoruma söyleyeceğim tekrardan bakalım ne diyecek geçen söylediğimde normaldir demişti ama artık uyuyamıyorum bi müdahale eder herhalde
bisenorita benimhikayemmm ne zaman doğacak acaba bebişlerimiz o zaman da uykusuz kalacağız ama en azından onlarla ilgileneceğiz ya
benimhikayemmm bisenorita rabbim en doğru zamanda kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım