aysunaysun Hanımlar 6+4 teyim az önce minik bi leke gördüm kahverengi neden olur bu doktora gitmeli miyim
mlkce aysunaysun şu korkun o kadar anlaşılır ki gece her kalktığımda bakardım leke var mı kanama var mı diye düşünür dururdum leke görünce 12.haftaya kadar normal bu tek lekelenmeler sancın yoksa parlak kırmızıya dönmezse hiç korkma canım 🌸
niinil1 aysunaysun benim o haftalarda hiç lekelenmem olmadı bilemiyorum yerleşme vs. Ama 11 de kanamam olmuştu düşük riskim vardı dogurdum şükür. Doktora gitmen en doğrusu bu süreçte de çok ayakta durma dinlen
hilalemreperi meryem200 şuan aynı durumdayım bu sabah daha önce aldığım tatile gideceğim 4+5 gebeliğim 5 6 .haftada kese görülür denildi gebelik hakkında öyle bilgi verebilirim dedi ara ara olan kahverengi akıntı şilayetiyle gidip gebelik öğrenmiştim
meryem200 aysunaysun birsey olmaz bende de o haftalarda olmustu korkmustum doktor şiddetli agrin yoksa kırmızıya dönmezse sorun yok demişti bebek yerleştiği icin oluyo o
meryem200 aysunaysun yetleşmistir zaten ama lekelenme bazen olmaya da biliyor bazen biraz gecte oluyo
meryem200 hilalemreperi aynen kese o zaman belli olur kalp atışını da duyarsın ben 5 te keseyi gordum 6 da kalp atışını duydumm
zbydsvm Bence de doktora gitmelisin seni korkutmak istemem bende de oldu ağrım bile yoktu doktor düşük yaptığımı söyledi doktoruna git en azından için rahatlar stres yapmamış olursun
ruhumm aysunaysun Panik yapmayın normal kırmızıya dönmedikçr şiddetli agrı olmadıkça sorun yok. Bende 3 ay belli zamanlarda oldu çok şükür skntı olmadı