Semaaa__ Kızlar kafayı yicem eşiniz sizle ilgilenmediğinde canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz telefona televizyona bakmaktan gözleeim ağrıdı artık benle ilgilen diyorum bazen ilgileniyo bazende koca göbekli adamlar gibi elinde kumando tv izliyor
linababy10 Semaaa__ gün bitse keşke geceleri de uyuyamıyoruz mecbur insan sıkılır ben kendimi hep mutfakta buluyorum poğaça börek kek ne varsa yapıyorum birde gebelik şekeri var yiyemiyorum kocam sağolsun yiyor
meelissaa Semaaa__ benim eşimde öyle ama ben onunla biraz daha fazla ilgilenirsem onu düşünen hareketler falan yaparsam oda benimle ilgileniyor artık mesela hamileyim biraz zor geçiyor ama işe giderken kahvaltısını öğle yemeğini hazırlarım sonrada aşkım çok yoruldum dayanamıyorum diyip belli ederim
Leyla93- Semaaa__ ben normalde çalışan biriyim riskli gebelik geçirdiğim için şuan evdeyim yerimden kalkamıyorum resmen eşimle çok şükür iletişimimiz güzel ama gün içinde kendime bir hobi edinmek lazım diye düşündüm dilimi geliştirmeye başladım ingilizcemi ilerletmeye çabalıyorum youtube de çok güzel videolar var mesela onunla uğraşıyorum ben hem kendimi geliştirmek hoşuma gidiyor 😊