minikfasulyeo 29+4 haftaligim özellikle geceleri lavaboya giderken penguen gibi yürüyorum ya Kramp giriyor vajinasi ağrıyan var mı sebebi nedir ya 🥹
ikicanli minikfasulyeo beeeen 😀 bıçak saplanıyor gibi oluyor . Doktora da gittim geçen hafta ama normal dedi . Bebek büyüyor baskıdan dedi . Ani şekilde kalkma aynı pozisyonda çok oturma çok ayakta kalma veya çok yürüme dedi
pofidikanne minikfasulyeo beenn 🫤 oturunca kalkınca çok ağrıyor bi ara geçti gibi oldu tekrar başladı yahu pijama pantolon giyerken bile ağrıyor 🥴😂
zahra26 minikfasulyeo 38+2den Selamlar bendede vagina baskısı var. Bacaklarıma sanki kramp giriyor gün içinde. alt karın ağrılarım oluyor.. Bebek başı aşağı pozisyonda olduğu içinmiş böyle ağrılar doktorum söylemişti banada 😭
minikfasulyeo ikicanli yürüsek bir dert yürümesek bir dert bana da sağlık ocağında ki ebe yürü hep diyor Doğurup rahatlamak istiyorum ya her şeyde nefes nefese kaliyorum
minikfasulyeo pofidikanne Allah kimseye bu ağrıyı yaşatmasın yaaa Böyle olunca aklıma yaslilik geliyor hep elden ayaktan düşürmesin rabbim kimseye muhtaç etmesin
minikfasulyeo blnmyld doktora gitmedim cuma gidicem insaAllah bende tahmin ediyordum acaba başından dolayı mı bunu yaşıyorum geceleri diye geceleri pozisyon değiştiriyorlar galiba
minikfasulyeo zahra26 🥹🥹🥹 rabbim acilarimiza dayanma gücü versin Çok yorulduk artık az kalmış size de tez zamanda kurtarıırsınız umarım sağlıkla
blnmyld minikfasulyeo Başını hareket ettiriyordur benim tahminimce dönmüştür bebişin baş gelişe yoksa vajinaya bu kadar baskı yapacağını sanmıyorum
mayloyee minikfasulyeo bende de oluyor iç kısımda bıçak saplanıyor gibi yarın randevum var bakalım inşallah herşey yolundadır
mayloyee minikfasulyeo bilmiyorum kimisi enfeksiyondan da olabilir diyor erken doğum riskim var rahim kısalığından dolayı böyle baskı sızı olunca iyice endişelendim yarın görünecem