dentist27 4 haftalık hamileyim inşallah, belim çok ağrıyor arada kasıklarım çok ağrıyor, ayaklarım üşüyor. Benim gibi olan var mı
gamzeakarsu17 dentist27 evet oluyor ben regl olcam diye bir hafta pedle gezdim ha oldum ha olcam derken 5 gün gecikti teste gittim gebeydim.o ağrılardan emindim aslında regl olacağıma ama olmadım
burcuusu dentist27 evet cok normal. Arada agrimasina sevin benimki bugun biraz hafifledi bir haftadir gerilip duruyordu ay cok fenaydii :) ozaman bizim civarlarda hamile olan anneler buraya toplansin gruplasalimmm❤️😍
Bebininannesi_ elyely bende 6+2 yim dünden beri sağ bel boşluğum ağrıyor sizde de oluyor mu sızlama gibi hastaneye gitsem mi bilemedim
elyely Bebininannesi_ bende ağrilar var kalkib uzandiğimda sanciyor bide çok üşüyorum el ayaklarim buz kandizlik var bende ondan olurmu acaba doktorunla konuş sen bacim beni 16 si na yazdi doktor gidicem Allah yardimcimiz olsun
elyely bebekisteyen merhaba bulantim 5 haftaya kadar hamilr olduğumu bilmedim 6+3 deyim bulantim var kokular beni sinirlendiriyor yemek hapip nede yemek istoyorum hep uzanmak istiyorum🥺
srcck dentist27 el ayaklarım inanılmaz üşüyordu bende dün kan verdim ve kesinleşti ama beta değerim 13.7 siz kaçla öğrendiniz