brkyds Kanuni’ye bir gidip muayene ol istersen, ölçümleri kıyaslarsın.
Hangi hastane olursa olsun mutlaka her NST sonrası NST kağıdının fotoğrafını çek, galerinde kalsın.
Benim de sorunsuz ilerledi hep gebeliğim. 4.haftadan beri kendisine takipliyim. 34′te şak diye bebek hızlı kilo almış ve 2 hafta önde dedi. Oysa ne gebelik şekerim var ne başka bir şey. Üstelik bilinçliyim ve beslenmeme çok dikkat ediyorum. Gebelik boyunca sadece 2,5 kilo aldım. Yani aşırı şaşırdım bunu duyunca ve çok da üzüldüm. Hemen Kanuni’ye gittim ve ölçüm yapıldı, bebek her şeyiyle haftasıyla uyumlu ve kilosu da söylenenden az geldi. O zaman jeton düştü maalesef. Bir de benim hamileliğim mide hassasiyetim sebebiyle biraz zor geçti ve asla bana ilaç vesaire yönlendirmesi yapmadı. En ufak yorum bile yapmadı. 3 kez serum taktırdı sadece. 30.haftada eşim internetten araştırarak bir ilaç buldu ve bir doktora sorarak gebelikte kullanıldığını öğrendi. Kontrolde kendisine söylediğimizde aa evet onu kullanabilirsin hiç aklıma gelmedi dedi :) bu da bizde bir şeyleri netleştirmiş oldu. 30 hafta kıvrandım çünkü maalesef.. geçen hafta doktor değiştirdim, içime bir kez şüphe düşmüştü maalesef devam edemezdim.
Ayrıca numara asla paylaşmıyor acil durumda hastaneyi arayın diyor. Yengem kendisinde doğum yapacaktı, ona takipliydi. Gece sancısı başladığı için nöbetçi olan doktorla doğum yaptı. Kendisinin gelmesi için ekstra ödeme olması gerekiyormuş. Gerek duymadık ve çağırmadık. Doğum sonrası kontrole kendisine randevu almış yengem, onu tanıyıp bildiği için o muayene etsin istemiş. Doğumunu yaptıran doktora git benle işin kalmadı diyip kapıdan çevirmiş. Bu tavrı da hiç hoşumuza gitmemişti. Üslubuyla güzellikle söylenebilirdi.