mirbusra fikretbaciniz benimde öyle de hissediyordum genelde herkese. Bende tahmin yapıyorm doğru çıkıyor ama 2 gün önce erkeğe benzetip dün kız dedi bende arada 3 çizgi gördüm bakalım ppipiye döner mi bilmiyorum 😂
fikretbaciniz mirbusra sağlık olsun canım dediğim gibi ben erkeğe benzettim cinsiyetini öğrenince yazarsın
mirbusra fikretbaciniz tamm cnm değişiklik olursa söylerim şimdi kesin kız dedi bu arada çok teşekkür ederim
ilkgozagrim23 Kelebekkkk34 masallah benimki oluyor yemekden sonrada oluyor . halsizlik hersey var yani . Ama bunada sukur 😍
mirbusra ilkgozagrim23 ay Allah yardımcın olsun bacim isteyen kaşınan benim sorna da gözüm korktu bebek görünce içim çekiliyor benimkiler büyüdü çünkü rahata alışmıştım
ilkgozagrim23 mirbusra sagol canim . biximki plansiz oldu ama Allah’in vardir bildigi . bende artik kaldiramiyorum gercekten . baglatmak istiyorum ama ilerde bana sikinti yaparmi ondan teredut icindeym.
mirbusra ilkgozagrim23 kendi gelmeyi seçmiş annensi ne güzel kesin düşünmüyorsan kapattir kafan rahat