merve542 Kızlar dün geceden beri nişan geliyor suyum da 2 saat önce geldi İstanbul Başakşehir Çam Sakura hastanesine gittim çok kötü sakın gitmeyin oraya stajyer kızlar telefonla oynayıp ayakta beklettiler beni kan alırken canımı yaktılar bağırmasana diye azarladı Nst sancım çıktı ama eve gönderdiler
0209almira merve542 Başından beri herkes bana baskı yapiyo cam sakuraya git diye sadece 1 kere gittim dahada gitmedim. Başka bir hastaneye gittiniz mi?
ARYa143 merve542 sakin ol tatlım, kendini/bebeğini düşün ve hemen başka bir hastaneye git Gereksiz insanlar yüzünden moral bozmak yok, hadi bakalım pozitif doğumlar olsun inşallah 🤲🤭🥰
merve542 0209almira ben normalde Duygu hastanesine gidiyorum orada takipliyim ama lütfen siz oraya gitmeyin çam Sakura gerçekten çok kötü
0209almira merve542 evet biliyorum berbat pis bide kanamam olmuştu o zaman gitmiştim benden önce biri girmişti onunda çok kanaması vardi heryer kandı bana geç Uzan dedi dedim burası hep kan bu şekilde muayene olmam ondan sonra temizletmisti öyle muayene etti beni daha da gitmedim o günden sonra bende Haseki eğitim araştırmaya gidiyorum
ARYa143 merve542 ooo maşallah seninki keyfine düşkün yerinden memnun gibi 😂🥰 Sen ılık duş yap ara ara ve eğilerek yer silmeyi yapan çok duydum onu da dene istersen 😁
merve542 ARYa143 valla şöyle açıkçası dün gece ilk lekenlenme geldi bugün gün içerisinde de geldi akşam 5 gibi duşa girdim ½ saat sonra 1 avuçtan fazla suyum geldi o kadar
ARYa143 merve542 suyun geldiyse bekleme kuzu druna haber ver ve git bence, susuz kalması riskli çünkü
ARYa143 Olsun, suyu onun için önemli, farketmeden sızıp bitebilir Allah korusun, o zmaan enfeksiyon riski oluyo 🙄 Nasılsın şimdi sancı felan var mı