annelikedati annelikedati hamilelikteikincibahar bugün doktora gittik %90 kız dedi. Hayırlısı ama değişmezse kız geliyor doğru tahmin🥳🎈
hamilelikteikincibahar annelikedati ay tahminim tuttu sağlıkla gelsin inşallah ben de benimkini erkeğe benzettim bakım tutacak mı 😂
kader_00_ Teyzoşlarr cinsiyeti sonunda öğrendik forumda kız kız diye diye kendimi yediğimi tüm hamişler bilir ama bebiş erkek çıktı 💙 ikinci kez erkek annesi oluyorum sağlıkla gelsin 💙 @beautiful_ @vanilyalibuse @nisan_g @temmuz_ @gencannee_ @SuEr_Tu1512 @Luise @Fatmanur_0416
Mom_26 kader_00_ erkek demiştim canım saglikls gelsin inşallah Abi kardes arkadas olurlar ayni cinsiyette olmasının çok avantajı var 🩵
SuEr_Tu1512 kader_00_ Oğluş bizi kandırdı desene🤭 Sağlıkla gelsin inşallah paşa🙏 Bende 2 erkek annesiyim, 3.ne olcak bakalım🤷🏻♀️
_Mother_ kader_00_ canım bu 11 haftadan sonra atın diyene atmışmıydın ne demişti kendinden baya emin olan
zuzu_59 _Mother_ bana %100 kız dedi, ama bebeğim erkekmiş👶 Tahmin yapabilir normal ama doktorlar bile emin değilken yüzde yüz demesi çok yanlış bence
_Mother_ zuzu_59 bana da kız kız kız kesin kız dedi de 😅🤣🤣 ondan merak ettim resmen posta yanıldığı var mı dşye aradım %95 kız bebek kesin kız bebek dedi
gencannee_ zuzu_59 ay evet çok sinir olmuştum ona yani sadece tahmin edebilirsin %100 için doktor olman lazım
_Mother_ zuzu_59 öyle tabi yaa usg den olduğu kadar işte Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bende yanılmasını isterim 2 kıxım var Rabbim sağlıklı erkek nasip etsin