Emir2021 Kızlar 28 haftalık oldum 2 .Ci gebeliğim karnımın yanları aşırı derecede ağrıyor vuruyor bide alt tarafı sancı giriyor çok ağrım var ne yapayım sizce
annekiz6141 Emir2021 terleyınce üstünüzde mı bekletiyorsunuz? Ben usutunce olurdu genelde öyle bilemedım tabikide
gencannee_ Emir2021 bugün doktorum söyledi dinlen bu ağrılar geçmezse dikkate al demişti dinlen geçmezse doktora görün
Burcu81- Emir2021 eğer erken doğum riskin falan varsa kesinlikle progestan fitil kullan benimde kasıklarım sürekli ağrıyodu sancı gibi progestana başladığımdan beri yok çok şükür
annekiz6141 Emir2021 normal bence rahım büyüyor bebek büyüyor.. Bende de çok sancı olurdu gectı gitti magnezyum kullanıyor musun?
gencannee_ allyslife yok aşkım ya doktorum bugün dedi kasık ağrılarını dikkate al dinlenince geçmeyen ağrılar olursa hastaneye gel
gencannee_ Emir2021 bir saat daha bekle sonra git kuzum bu haftalar biraz riskli doktorum bana ilişkiyi bile yasakladı
allyslife gencannee_ dinlenince geçmemesi ayrı zaten Allah korusun, ben dinlenince geçen ağrılardan bahsettimm