esratlaras kızlar iki sezeryan sonrasi normal doğum yapan var mı bir kaç doktora gittim kimse yanaşmadı. Sezeryanımın üzerinden 10 yıl geçti 35. haftamdayım bebek baş geliş suyum herseyim normal şeker tansiyon vs yok bir daha sezeryan olmak istemiyorum artik.
Enguzelbekleyis8080 esratlaras Yanasmadılarsa çok zorlamamak gerek canım bende üçüncü sezeryanı oldum şuan 4. Ye hamileyim hayırlısıyla gelsin bebeğin
minikmucit esratlaras benim ilki sezeryandi. Bu sefer normal istiyorum. Ssvd destekleyen bir doktora gidiyorum. Siz de böyle bir doktor bulursanız neden olmasın. Doktor bakmaya devam edin bence.
ikiprens_birprenses_28 esratlaras sezeryan dikişin inceldiyse belki benim de 3. Sezeryan olacağım 10 günüm var bende normal doğurmak istedim ama çok riskli hem senin hem bebeğin için denildi. Doktorunu dinle bence riske atma
esratlaras Enguzelbekleyis8080 Çok korkuyorum canim sen nasil cesaretlisin masallah 3. zor oluyor dediler korkuttular hep cok korkuyorum sen genel mi oldun spinal mi surecinden bahsedermisin?
Enguzelbekleyis8080 esratlaras spinal oldum hep canım benim en zoru 1. Ydi en kolay 2 ama 3 de kolaydı fakat gazımı çıkarırken zorlandım biraz şuan 4 aylık bebeğim ve ben 2 buçuk aylık hamileyim canım İnan korkulacak bişey yok normal doğum riskli olur risk alma bence
esratlaras Enguzelbekleyis8080 Doktorda öyle dedi rahim yirtilirsa bebegini kaybederiz dedi korkuyorum ama yapan insanlari duyuncada cesaretleniyorum bilmiyorum hakkimda hayirlisini versin Allahim. Benim küçüğüm 11 yaşında diger oglum 14 bu tekne kazintisi olacak cok heyecanliyiz Sag salim kavusalim yavrularimiza insallah
esratlaras minikmucit ilk sezeryan sonrasi yapiyorlar zaten ama 2 sezeryan sonrasi yanasmiyorlar cok doktora sordum sizin adiniza sevindim insallah su gibi dogumunuz olur
esratlaras ikiprens_birprenses_28 haklisin galiba öyle olacak ama cokta korkuyorm sezeryandan risklerinden geride 3 cocuk birakmaktan zaman yaklastikca panik korku stres bebegime kavusucagim sevincimi yasayamiyorum. 🥹
ikiprens_birprenses_28 esratlaras zaman yaklaştıkça korkudan ağlıyorum ama yapacak bişi yok bol bol yürümekle atlatacağız bu zor zamanlarınızı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah